Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hol lehet venni Debrecenben...

Hol lehet venni Debrecenben epilepsziás karkötőt?

Figyelt kérdés

Sziasztok,9 éve epilepsziás vagyok,most nővéremnél is kialakult,sajnos én az évek alatt elég sokszor tapasztaltam ha rosszul lettem az utcán rám sem néztek es otthagytak,tesómnak ajánlották hogy van ilyen (eddig nem is tudtam amúgy) és szeretnénk venni mert elég rossz hogy általában hanrosszul van az ember leszarják,hátha hogyha látják hogy epilepsziásak vagyunk nem néznek le minket és segítenek

Tudom hülyén fogalmaztam de az lenne a lényeg hogy érdekelne hol lehet ilyet venni mert tényleg jól jönne a válaszokat előre is köszönöm

2019. jún. 11. 11:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a karkötő ellenére sem fog semmi változás történni a környezetetekben, mert egyrészt egy karkötő nem egy feltűnő dolog, nem azt fogják látni/nézni ha rosszul lesztek, másrészt nem olyan bevett dolog ez Magyarországon, hogy ha baj lenne akkor keresnék a kezeteken vagy tárcátokban (kártya is van), hogy mi lehet a bajotok. Maximum egészségügyben dolgozóknak jut ilyesmi az eszébe.

Ennek megfelelően maga a karkötő sem egy gyakori dolog. Vagy egyedileg készítettek ékszerésszel ilyesmit ami elég drága, vagy pedig neten van belőle elég széles választék olcsóbban.

[link]

2019. jún. 11. 12:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos, előzőnek igaza van: nem jut eszébe senkinek megnézni, van-e rajtad ilyen.

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__180..

Telefonodba, személyidbe tegyél infót az állapotodról, gyógyszereidről, vércsoportodról...

[link]

talán valamelyik "szervezet", vagy "klub", vagy honlap véletlen segítséget adhat, hogy a konkrét problémád is megoldódjon.

Jó egészséget, vigyázz magadra!

2019. jún. 12. 22:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2019. jún. 14. 09:15
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Lehet episeknek is tetoválást kéniük...akik nem idegenkednek ettől, számukra talán megoldást jelenthet ¯\_(ツ)_/¯ 

Üdv minden sorstársnak!  

2019. szept. 15. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!