Porcos csomó az orrban?
Figyelt kérdés
Az orromban, az orrsövényemen (legalább is szerintem ez még ahhoz tartozik) a legelején egy pici kemény porcos érzésű csomót érezni és látni is. Fontos megjegyeznem, hogy van egy enyhe orrsövény ferdülésem is, ami ugyan enyhe és nem annyira szembetűnő, viszont egyértelműen látható. Háziorvosomnak mutattam, aki azt mondta nem lát semmi rendelleneset az orromban és biztos az enyhe orrsovenyferdules miatt az egyik porc sokkal kintebbre nyomódott és azt érzem. Azt még itt fontos megemlítenem, hogy már előfordult, hogy megnagyobbodott nyirokcsomora azt mondta, az nem nyirok csomó, illetve nem nyirokcsomora mondta, hogy nyirokcsomó. De általában igaza szokott lenni. Szerintetek erdemes valami daganat miatt aggódnom (olvastam hogy ezen a részén extrém ritkák, de persze ez nem feltetlen kizáró ok) vagy halgassak valoban csak egy kiálló porcos resz? Válaszokat előre is Köszönöm!2019. jún. 9. 13:47
1/1 anonim válasza:
Szia!
Orrsövényferdülés esetén előfordulhat, hogy a porcos rész kitüremkedik, tarajok keletkeznek rajta. Műtéttel lehet segíteni ezen az állapoton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!