Mit tudtok a hasnyálmirigyrákról?
Figyelt kérdés
Mennyi az esélye hogy valaki túléi?Mennyi idő a gyógyulás?Pontosan milyen betegség,milyen következményei vannak?2019. jún. 8. 11:35
1/15 anonim válasza:
Alattomos. Rossz a túlélési statisztikája, mert általában amire kiderül már elég késő. Ha véletlenül időben elkapják, akkor egész jó eséllyel gyógyítható.
2/15 anonim válasza:
Amit és amennyit a Google-ról tudok.
Ugyanott te is megtudhatod.
3/15 anonim válasza:
Igaz, nem friss információ, de én is úgy tudom, ahogyan az első válaszoló. Elég alattomos betegség. Viszont én évek óta nem vagyok a pályán, azért sok minden változhatott azóta.
4/15 anonim válasza:
Első elég pontos leírást adott. Nagyon magas a halálozási aránya, mert nehéz észrevenni, de cserébe nagyon sors lefolyású. Gyakorlatilag a túlélhetetlen kategóriába tartozik, az egyik legrosszabb ráktípus.
5/15 anonim válasza:
Én is úgy tudom mint az első. Alattomos, gyors lefolyású stb.
Ismerősnél január- február körül diagnosztizálták, április végén meghalt.. Kissé pocakos ember volt, elején még nem látszott betegnek de a végére csontsoványra fogyott, és már egyáltalán nem tudta ellátni magát.
6/15 anonim válasza:
5% a az ötéves túlélési esély. Azt hiszem elég tudni ennyit.
7/15 anonim válasza:
Ezek között biztosan találsz frissebbeket is:
Nagyjából 96 800 találat
.
Megbízhatóbbnak tartom, mint az "azt hallottam" válaszokat.
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Honnan hallotta az egyik válaszoló hogy 5%-a éli túl? Ez biztos?
Tényleg ennyire nem lehet meggyógyítani?
2019. jún. 9. 10:42
9/15 anonim válasza:
En is hallottam hogy kb 5% az esélye. Mamámnak ugyan ilyen rakja volt, másfél évig bírta, meghalt.
10/15 anonim válasza:
Ismerősöm november elején észlelte az első tüneteket, január 2-án temettük. 60 éves, 120 kilós bivalyerős ember volt. Két hónap alatt 30 kilót fogyott. Irtózatos erővel döntötte le a lábáról a betegség, nagyon gyorsan meghalt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!