Vér pöttyök a hanyasban?
Sziasztok
Hodkin limfomam van 8 kemoterápiat kaptam utána volt petct ami azt mutatta hogy már nincs aktív nyirokcsomo de mivel a mellkasomban nagyok voltak ezért kapok meg 4et tegnap voltam a 9.en és tudom hülyeség volt de nem ettem előtte és nem is ittam semmit azthittem így nem fogok hányni hatde persze hánytam de nagyon sokat kellett erolkodnom hogy tudjak hányni átlátszó volt a hanyasom és apró kis verpottyok voltak Bene utána már sárgás zöld volt és abban is volt egy kevés mikor kifujtam az orromat abban is voltak ilyen kis verpottyok
Megmutattam a novereknek felhivtak az ügyeletes orvost és aztmondta hogy valószínűleg azerokodestol van de maradjak ott éjszakára
Én nem maradtam mert tudtam akkor megtobbet hányok de ha bármi van vissza kell mennem azóta nem hánytam de előbb tusszentettem és abban is volt 1-2 apró kis verpotty
Nagyon megijedtem
"maradjak ott éjszakára Én nem maradtam mert tudtam akkor megtobbet hányok "
Ez a két dolog hogyan függ össze? Nem azért mentél be hogy segítsenek? Jobb lett volna ha bent maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!