Mi lehet ez a hátamon? (barna foltok a bőrön, kép)
.eu/view.php?filename=336hat.png (Nem lesz nagyon csúnya kép, csak barna foltok.)
Kb két éve kezdődött, akkor csak egy ilyen kisebb barna foltként, azóta egyre növekszik.
Leírások alapján nem tudom beazonosítani, jobb tipp híján eddig arra gondolok, hogy "tejeskávé folt" lehet.
Nem nagyon csinál semmit, csak azért zavar mert növekszik, enyhén talán viszket, de lehet, hogy csak az alap hátviszketéssel keverem. Amikor nap süti, akár nem közvetlenül, de napon voltam, akkor ennél sokkal ijesztőbben néz ki, nap után egészen bebarnul, majdnem, mint egy anyajegy, a képen ez a mostani nem napsütötte enyhébb állapot. Azóta máshol is terjedésnek indult.
Dédnagymamám bőrén láttam hasonlót, neki már az arcára is kiterjedt valami hasonló barna foltokban jelentkező dolog, ezért talán valami örökletes lehet. (De tőle már sajnos nem tudom megkérdezni, a családban pedig már körbekérdeztem, senki se tudja, mi lehet.)
Bőrgyógyászhoz eljutni nekem nagyon macerás lenne, mert a bejelentett lakhelyemtől távol élek, de akiknek mutattam eddig azt mondták, bármi is, nem veszélyes.
Valami patikában kapható szert tudtok rá ajánlani? Persze ha sikerül beazonosítani, hogy mi lehet. Ha csak meg lehet valahogy állítani a növekedését, az már nagyon jó lenne.
Van itt valakinek hasonló dolog a bőrén? Vagy látott már hasonlót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!