Bárányhimlő? Segitseg
33 éves voltam mikor elkaptam a lányomtól. Horror volt. Fel kellett hívni a gyerekorvost (a felnőtt doki leszarta, azt mondta azzal hintőporozzam amit a gyerek is kapott). Nem volt szabad felület a bőrömön de még a hajam között is. Mindenhol. A gyerekdoki javasolta a Zoviraxot. Vírusölő, nagyon jó a bárányhimlőre is. Imába foglaltam a nevét, azonnal elkezdtek a hülye hólyagok összeesni, és elindult a leszáradás. Szerezz Zoviraxot! Ugyan herpeszre adják, de ugyanaz a vírus okozza a bárányhimlőt is!
(nézd meg benne van a bárányhimlő is a leírásnál, hogy mire használják). Sajna vényköteles, de ez a jó szer!!!!
Köszzi szepen a valaszokat és a Zoviraxot kiprobalom...én 16 éves vagyok szoval fiatal de nagyon rossz csütörtök óta ég az egész testem szúr aludni végkép nemtudtam egesz ejjel szenvedtem.
Remélem parnap múlva mar jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!