Az a problémám,hogy 1 hónapja nagyon fájt székeléskor a végbelem egy pontban szúrt napokig és vérzett is kemény volt a széklet nagyon majdnem hogy ilyen szorulás szerűséget éreztem..na most én megnéztem tükörben és a végbelemnél láttam egy kinövést...van is ott egy kinövés a fájdalom elmúlt hálisten abban a pontban már nem vérzik de a kinövés megmaradt nem nőt de nem is lett kisebb ez lehet hogy daganat? anno megállapitották kiskoromban már volt aranyerem..nem tudom ez az aranyér lehet e vagy esetleg rák ....nagyon félek, és elkezdtem mindennap nézni reggel délben este,hogy nőtt e de nem láttam változást és most meg másik helyen fáj de nem vérzik csak fáj,lehet hogy annyiszor nézem tükörben amiatt fáj már mikor széthúzom bocsánat,hogy így fejezem ki magam de nagyon aggódok rákos vagyok e máshol is látok apróbb kinövéseket évek óta ez amit írtam a legnagyobb ..most másik pontban láttam ez kisebb de most ez fáj,de akkor fáj,mikor széthúzom..csak mindennap ellenőrzöm nőtt e ..ezt is szerettem volna kérdezni mennyi ideig kell ezt nézegetnem hogy nőtt e a kinövés? most már fáj..nagyon aggódok,hogy ez áttét :s kérlek aki jártas írjon vissza erre köszönöm szépen :(
Menj orvoshoz, és akkor nem kell találgatni meg rettegni - valószínűleg a semmitől. Nem minden egyből rák, csak mert addig ismeretlen tünetei vannak. Itt pedig senki nem fog téged távgyógyítani meg szintén tippelgetni hogy vajon mi bajod van.
2019. máj. 4. 10:22
2/20 anonim válasza:
Aranyér.
2019. máj. 4. 10:22
3/20 A kérdező kommentje:
tudom,persze csak nagyon félek én,hogy ez rák...vagy hogy esetleg áttét..mikor kijött ez a nagy dudor ott vagy kinövés vagy minek mondjam akkor az fájt nagyon mikor wc-n voltam vérzett is de elmúlt már nem vérzek nem is fáj az a dudor ott érzem ott van mikor fürdök mondjuk de nincs vele panaszom csak mindennap mondom tükörben ellenőrzöm és már fáj annyit húzkodom szét és azóta jött ki a másik annyit nézem
2019. máj. 4. 10:27
4/20 anonim válasza:
Csak attól, hogy nézegeted, még nem fog elmúlni. Ha valami bajod van és nem veszel róla tudomást, szintén nem fog eltűnni. Ha orvoshoz fordulnál, egyrészt megnyugtatna hogy nincs komoly bajod, és/vagy adna rá megfelelő gyógyszert/kezelést, és annál hamarabb múlna el. Nincs mindenre házi praktika, sem ignorálás, hátha eltűnik.
2019. máj. 4. 10:30
5/20 A kérdező kommentje:
tudom,elfogok menni :( de rettegek ,hogy ez rák...mondom számíthatok e a legrosszabbra :( nem is tudom,hogy fogom kezelni..ha valóban rákom van..:s mert közérzetem nem rossz eszek is minden úgy jó velem,de megmondom őszintén nagyon rettegek már előttem,van hogy bent fognak kórházba :s
2019. máj. 4. 10:32
6/20 A kérdező kommentje:
tegnap is sírtam egész héten..mennénk családdal holnap látogatóba Bécsbe de valószínű le kell mondanom utat :(
2019. máj. 4. 10:34
7/20 A kérdező kommentje:
és még amitől nagyon félek elnézést nem írtam,hogy a kemoterápia milyen lesz? nem hallottam,jókat róla és félek,hogy kemoterápiás kezelést kapok :s
2019. máj. 4. 10:37
8/20 anonim válasza:
Miért temeted lassan magad, mikor azt sem tudod mi a bajod? Felesleges húzod le magad egyre rosszabb (hisztérikus) állapotba, mert rá vagy pörögve hogy halálos beteg lehetsz, miközben fogalmad sincs miről van szó. Majd ráérsz sírni, ha kiderül hogy valami bajod van, addig egy valószínűsíthető aranyérbe még ne készülj belehalni.
2019. máj. 4. 10:41
9/20 anonim válasza:
Te beteg vagy, de nem rákos, hanem pszichés betegséged van!
Most komolyan 24 éves létedre nincs annyi eszed, hogy tudd, hogy aranyered van? Az nem daganat!
Mellesleg szerintem ez egy kamu kérdés!
2019. máj. 4. 10:43
10/20 anonim válasza:
Ebben az életkorban ezekkel a tünetekkel - pláne aranyeres előélettel - valószínűtlen a daganat. (Az jellemzően nem szokott fájni.)
Menj el orvoshoz, nézesd meg, de ezen szerintem nem kell aggódnod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!