Tejfalussy András módszeréről, candida írtás nyomában láttam itt egy-két szösszenetet, próbálta valaki, ha igen hogyan?
Nyelven, emésztőrendszerben lévő candida gomba eltüntetése lenne a cél.
Orvos elhajt, mert negatívak a leletek, candida vérvételt nem csinál, mert szerinte hülye vagyok, már ebbe kapaszkodok ...:(
Én Tejfalussy tisztasójával teljesen kiirtottam a szervezetemből a candidát.
12 évig voltam kandidás.
kb 2 év alatt nyom nélkül kiirtotta minden helyről.
A kulcsszó a nátrium.
Van aki nátriumhidrogénkarbonáttal csinálja mint prof. Tullio Simoncini
A candida a szénhidrátot zabálja anaerob környezetben.
DE EZ NEM AZT JELENTI HOGY CSÖKKENTSD A SZÉNHIDRÁTOT.
Az elfogyasztott szénhidrátot vagy a jótékony tejsavbaktériumok fogyasztják el vagy a daganatokat is okozó candida.
A tejsavbaktériumok hasznos vitaminokat és hasznos anyagokat termelnek a szervezet számára. A candida daganatokat meg mérgeket.
Tudni illik a tejsavbaktériumok sótűrő anaerob mikroorganizmusok. Ha nincs nátrium a közelben pakk a tejsavbaktériumok elpusztulnak és jön a candida..
A kovászos uborkát is szénhidráttal csinálják víz só uborka kenyér.
Ne tegyél a kovászos uborkába sót az anaerob környezetben majd candidás uborkát eszel. hmm fincsi.
A candida káliumtűrő organizmus.
a tejsavbaktérium nátriumtűrő organizmus.
A nátrium gátolja a candida szaporodását.
Tejfalussy jól leírja, a dolog Mózes könyveiben is le van írva ha összeveted a zsidó törvénykönyvel.
Ezek manapság már le vannak fordítva héberről. Nem kell tudnod héberül.
a candida eltávolitására egyetlen mód létezik.
Tejfalussy módszere, minden más kamu.
Ha Tejfalussytól veszed a sót biztonságban vagy mert nincs kálium benne kosher.
Vagy izraelből rendelsz. Az is kosher tiszta.
A zsidók nem mérgezik magukat káliummal, meg ne dőlj be az ilyen biokóser dolgoknak. Haha minden zsidó tudja, hogy nincs olyan hogy biokóser.
használj uv lámpát, megfelelő spektrumú uv fény hatására a kálium klorid fluoreszkál.
vagy oldódási teszt. A káliumkloridból más mennyiséget tudsz feloldani vízben mint tisztasóból.
Jaja ha lecsökkented a nátriumfogyasztást Candidás is leszel. Mivel a nátrium gátolja a Candida szaporodását.
Ja meg van a másik probléma, hogy az emberek túladagolják a Káliumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!