Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet a bajom?

Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
Sziasztok,kb 2 hete kezdodott hogy a szivem ilyen furan dobogott,nagyot es kihagyott,ezt egymas utan parszor es egy nap tobbszor,ez 2 napig tartott utana elmúlt es 2 napja megint ez van,nem faj a mellkasom,nincs semmi mas bajom,azon kivul hogy kohogok miota megvoltam fazva aprilis 15 ota kb.. Milehet a baj? Holnap megyek hazi orvoshoz es felek... Sose volt semmi baja a szivemnek..

2019. ápr. 22. 21:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne csináltatni egy vérvételt, és egy 24 órás EKG-t (Holter), aztán meglátjuk
2019. ápr. 22. 22:46
 2/2 A kérdező kommentje:

Mellkas rontgen negativ,vervetelen minden tokeletes a lymphocita% magasabb,nekem 43 a jo pedig 40.. EKGt is csinalt az orvos azt mondta nagyon minimalisan van valami elteres de nem jelent bajt,kerdesem a kovetkezo,miert van akkor ez a problema? Napi többször 10mp ig tartó melleutes,es kohoges..

Kardiologiara nagyon sorára kaptam idopontot.

2019. ápr. 25. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!