Diétáztál ebben az időszakban? Az esetek javában kímélő diéta mellett helyrejön a hasmenés pár nap alatt.
Amúgy meg, holnap fogod magad és suli helyett elmész a háziorvosodhoz.
2019. ápr. 22. 15:29
2/11 anonim válasza:
Én elkaptam ezt a hányás-hasmenéses vírust, de 1 nap alatt kikúráltam magam. Dolgozni csak azért nem mentem, mert az élelmiszeriparban dolgoztam és így ott tilos. De hogy neked 5 napja megy, az nem normális. Diétázol? Eszed normaflort? Vittél mintát laborba széklettenyésztésre?
2019. ápr. 22. 15:40
3/11 A kérdező kommentje:
4 napja, de nem folyamatosan, diétáztam, de tegnap már azt hittem jól vagyok, úgyhogy ettem rendesen...
Plusz még kicsit lázas vagyok, meg torokfájás...
Azt hiszed elmúlik és újra, gyógyszertárba sajnos nem jutottam el...
2019. ápr. 22. 15:49
4/11 anonim válasza:
Ha még ennyire necces a dolog akkor tényleg ne menj sehova, hanem inkább orvoshoz mert ha már ennyi ideje tart akkor érdemes lenne kivizsgáltatnod magad hogy mi a probléma. lehet csak egy vírust kaptál el, ezekből van olyan fajta ami 1-2 nap alatt ki megy belőled, de én 2 hónapja olyat kaptam el aminek a hasmenéses, hasfájásos tünete csak 2 napig tartott, viszont 2 hétig bennem volt, azaz könnyen fertőztem meg bárkit, mellesleg émelyegtem, meg éreztem a gyomromban hogy valami nincs teljesen rendben, de nem volt más hasmenésem csak néha felpuffadtam, meg görcsöltem, de hirtelen hasmenés már nem volt és ez tartott 2 hétig. Akkor orvoshoz mentem és ő mondta hogy ilyen vírust szedtem be ami a környéken terjedt akkor. Annyit mondott ha olyan helyen dolgozom ahol élelmiszer van akár üzlet, akár étterem vagy menza akkor azonnal kiír táppénzre. Ha simán gyárba dolgozok vagy valami irodába ahol egyedül vagyok akkor mehetek dolgozni, de ha úgy érzem akkor is kiír pár napra, és az idő alatt menjek laborba meg elküldött hasi UH-ra hogy nincs-e esetleg valami más probléma.
2019. ápr. 22. 15:53
5/11 anonim válasza:
Dobj be egy felest. Bár ez függ attól is, hogy hány éves vagy. Nekünk falun ez bevált gyógymód, 1 feles és 1 órán belül helyre rakja a gyomrod. Persze ez csak a minőségi házira vonatkozik.
Holnap meg orvos.
2019. ápr. 22. 15:56
6/11 A kérdező kommentje:
Mármint azért nem voltam gyógyszertárban, mert zárva van... Falun meg nincs ügyelet
2019. ápr. 22. 16:00
7/11 anonim válasza:
Ne igyál pálinkát, semmit sem ér. Az alkohol 70%-os koncentrációban fertőtlenít, ettől alacsonyabb százalékban semmi hatása sincs, csak a tudatlan falusiak szeretik ezt terjeszteni. Görcsös hasfájásra ESETLEG hatásos lehet, simaizom lazító hatása miatt, de valószínűleg nagyobb kárt okozna
2019. ápr. 22. 16:03
8/11 anonim válasza:
Hány éves vagy? Beulsz reggel a budira és közlöd vele, hogy nem tudsz ilyen állapotban suliba menni. Pont. Mit csinál ha nem mész el?
Te érzed milyen súlyos
2019. ápr. 22. 16:16
9/11 A kérdező kommentje:
Most jobban vagyok, csak morog a hasam, bár nem is ettem ma semmit sem... Csak nehogy holnap törjöm rám valahol a hasmenés...
2019. ápr. 22. 20:45
10/11 A kérdező kommentje:
Nem engedte meg, rohadjon meg... Holnap iskola, hasmenéssel és lázzal...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!