Lógó anyajegy megnagyobbodása? Volt valakinek hasonló?
A hátamon van, már kezd zavarni amikor hanyatt fekszem, vagy amikor ruha dörzsöli. Rokonaim javaslatára elkezdtem most cérnával szorosan körbetekerni, amitől pár nap alatt elvileg le kéne fonnyadnia, de most kicsit megijedtem, hogy esetleg valamilyen rosszindulatú elváltozással próbálok "kötekedni". Igen, tudom, bőrgyógyász, de egy pár napig vagy hétig biztos nem tudnám most sajnos megnézetni, esetleg valakinek van megosztható taasztalata, hogy ne aggódjak?
Itt van róla egy kép:
Előre is köszi a válaszokat! :)
Amúgy a kérdésedben is ez volt:
"elkezdtem most cérnával szorosan körbetekerni, amitől pár nap alatt elvileg le kéne fonnyadnia, de most kicsit megijedtem, hogy esetleg valamilyen rosszindulatú elváltozással próbálok "kötekedni"."
Miért fáj, ha megírjuk, hogy nem szabad, ha te magad sem vagy biztos benne, hogy helyes? :D
#12: abban igazad van, hogy én sem voltam biztos a helyességében, és hogy a leggyorsabban reagáló weboldalon (gyakori kérdések) hasonló reakciókra számíthattam volna - itt jöhet a kérdés, hogy akkor mégis miért tettem közzé: mint ahogy a kérdésben is írtam, tapasztalatokra lettem volna kíváncsi minél több embertől.
Azért köszönöm a bemásolt cikkeket is, és egyéb tanácsot a többiektől.
Egyébként már nincs körbetekerve, nem mertem rajtahagyni. :)
Szóval köszi mindenkinek a válaszokat.
Nem azt írtam, hogy a tiéd szemölcs… Jó ég. Azt írtam, hogy szemölcsöt szabad elkötni, míg anyajeggyel maximum azt éred el, hogy melanomás leszel, amit meg senkinek nem kívánok.
Sajnálom, hogy nem hiszel nekem, de végül legalább annyit elértem, hogy nem tekered be… Nem tudom amúgy, miből gondolod, hogy nem tudom miről beszélek, de nem is érdekel. Egyébként nem érdekel mások véleménye, ne kérdezz itt. Egyáltalán nem csak leszedtem a netről pár szakszót, de no para, nem is tudom, mi tűnt neked ebben szakszónak. :D
Amúgy durva, azt pontozod le, aki jót akar neked és leírja, hogy ne csinálj hülyeséget, de aki azt írja, hogy kenegesd HÚGGYAL, az tök rendben van. Nem is tudom, mit keresek itt. :D
Pl. a "babérlevél alakú kimetszés" sem egyáltalán szakszó, használom én is mindenhova, minden témához, naponta legalább százszor. :D
Én nem írtam olyat, hogy a húgyos ötlet rendben van, azt írtam hogy nem fogom kipróbálni, te valamit félreolvastál.
Ne haragudj, de időnként olyan taplón fogalmaztál, hogy én is arra gondoltam, hogy mit keresel te itt. :/ Pontosabban inkább én mit keresek itt, ez csak a gyakorikérdések, nem egy szakmai fórum, megyek is. :D
Ne haragudj, hogy leírtam, milyen formában helyes a kimetszés... Ha rákeresel googleben erre, egyből a szakszerű anyajegy eltávolítást hozza ki (ami nem az elkötés, érdekes). Nem tudtam, hogy ez is baj...
Először szimplán csak felhúzott, hogy valaki mindenféle háttértudás nélkül "kezeli" magát gyakorlatilag életveszélyes módszerrel, de már belenyugodtam, hogy egytáltalán nem értek hozzá... Ja, nem.
:D :D
Na, akkor ugorj neki még egyszer és próbáld meg figyelmesebben elolvasni, amit utoljára írtam - egy szóval sem említettem, hogy helytelen lenne, csak a szakszavakkal kapcsolatos véleményedre reagáltam.
Tisztelem az orvosokat és az orvosi módszereket, sajnálom, hogy ez nem jött le, a kérdésemben sem hiába említettem a bőrgyógyászt. Az említett kötést sem hagytam végül rajta, de ezt már írtam.
Kedves tőled, hogy "idejöttél" tanácsot adni, de szerintem ez már kezd átmenni komédiába, ahogy elbeszélünk egymás mellett.
Jól írják itt neked. Az anyajegyet nem szabad kaparni, vágni, körbetekerni cérnával meg főleg nem. El tud l
rákosodni a vágás miatt ami a cérna okoz, erre nagyobb az esély, minthogy leszáradjon. A rokonaid maximum a szemölcsről beszélnek, mert van olyan szemölcs, ami el tud száradni és leesik, de azt sem úgy csináljak hogy cérnával körbe kötözik szorosan.
Mielőtt elhiszel nekik ilyen baromságokat, azelőtt tájékozódj minimum, ha már nem orvoshoz mész.
#20: Sajnálom, hogy így félre lett értelmezve a kérdésem, nem arra gondoltam, hogy nem fogok bőrgyógyászhoz menni, hanem hogy az elkövetkező pár napban sajnos nem fogok TUDNI elmenni, de természetesen nem akartam ezt a kihagyhatatlan vizsgálatot rokoni tanácsokkal helyettesíteni, remélem, nem így jött le.
Köszi a te válaszod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!