Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 37,2 fok testhő mellett...

37,2 fok testhő mellett ennyire fázok, normális?

Figyelt kérdés
Konzultáción tegnap délután még langyosak voltak a fűtőtestek, mára valami miatt teljesen hidegek, tegnap este és ma reggel 37,2 fok testhőt mértem, ma [link] ilyesmi kabátban vagyok órán is, pedig kötött pulcsit is vettem fel, és még a bokacsizmában sincs melegem
2019. ápr. 13. 10:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Normális hőemelkedés közben fázni, és amúgy is elég hideg lett.
2019. ápr. 13. 10:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Hőemelkedésed van, természetes, hogy fázol. Talán beteg leszel, kúszik felfelé a lázad.
2019. ápr. 13. 10:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Valami vírus lehet benned. Igyál sokat, hogy mielőbb kiürüljön. Meleget igyál, hogy át is melegítsen. És egyél rendesen, sok vitamint, stb.
2019. ápr. 13. 10:16
 4/5 anonim ***** válasza:

"még a bokacsizmában sincs melegem"

Ha nincs rajtad zokni, vagy csak valami nagyon rövid szárú, akkor mindegy, hogy milyen csizma, persze, hogy fázol benne, ha a bokád csupaszon van. Hosszú szárú vastag zokni legyen rajtad, és nem túl vékony talpú, lehetőleg bélelt cipő vagy csizma, ha fázol. És akár dupla nadrág (cicanadrág + egy másik nadrág kombó).

2019. ápr. 13. 10:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 35.5 fokos vagyok alapjáraton. Gyorsan túlhevülök, 37 fölött már izzadnék rendesen.
2019. ápr. 13. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!