Szerintem nincs fél év. :(
De az orvossal kellene beszélni.
Tudom, hogy nehéz lesz elengedni, de amikor apum halt meg rákban, akkor arra gondoltam, hogy legalább nem szenved tovább. :( Nagyon erős fájdalmai voltak, nagyon lefogyott, csont és bőr lett, pedig erős, vidám férfi volt mindig. :(
Ez borzasztó utolsó :( Sajnálom:(
Megkérdezhetem, Édesapádnak is áttétes daganata volt? Megértem min mentél keresztül, az én erős édesapám most daganatos, nincs áttét, de helyileg előrehaladott, és sokat fogyott, gyengült az utóbbi időben, míg a műtétre, kezelésre várunk. 2 hónapja semmi kezelés nem történt még. S nem tudom, nem -e végstádiumban kerül lassan. :(((
Igen, áttétes volt. :( Gyakorlatilag pillanatok alatt mindene elrákosodott. :(
#7es, sajnálom édesapádat, és nem akarlak elkeseríteni, de úgy hallottam, hogy azok nem kapnak semmilyen kezelést, akiknek már olyan rossz a vérképük, hogy nem bírnák a kemót sem. :( Őszintén sajnálom! :(
Természetesen kitartást kívánok Neked és a kérdezőnek is. Tudom min mentek keresztül. :(
Köszönöm a válaszod! És ismét nagyon sajnálom Édesapád! :(
Amúgy MÉG nem kap kezelést, mert a műtét előtt történt egy kisebb betegség, így halasztódik a műtét. A műtét után pedig adjuváns kezelés lesz az orvosok szerint. A végstádiumot már én képzelem, ugyanis a betegsége típusa miatt mint írtam leadott pár kilót a várakozás alatt a műtétre. De remélem a jövő héten már sínen lesz a kezelés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!