Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Csontattetes tudorakkal...

Csontattetes tudorakkal meddig lehet elni?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 11. 15:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet így megmondani, kezelőorvost kellene megkérdezni.
2019. ápr. 11. 15:17
 2/12 A kérdező kommentje:
negyedig stadiumban van a beteg,jelenleg morfiumot kap fajdalomcsillapitasra
2019. ápr. 11. 15:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Már nem sokáig. :(
2019. ápr. 11. 15:48
 4/12 A kérdező kommentje:
sajnos tudom hogy nem sok van hatra :) Legalabb egy fel evunk van meg hatra?
2019. ápr. 11. 16:00
 5/12 A kérdező kommentje:
nem mosolygost akartam :(
2019. ápr. 11. 16:01
 6/12 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem nincs fél év. :(

De az orvossal kellene beszélni.

Tudom, hogy nehéz lesz elengedni, de amikor apum halt meg rákban, akkor arra gondoltam, hogy legalább nem szenved tovább. :( Nagyon erős fájdalmai voltak, nagyon lefogyott, csont és bőr lett, pedig erős, vidám férfi volt mindig. :(

2019. ápr. 11. 17:16
 7/12 anonim ***** válasza:
79%

Ez borzasztó utolsó :( Sajnálom:(

Megkérdezhetem, Édesapádnak is áttétes daganata volt? Megértem min mentél keresztül, az én erős édesapám most daganatos, nincs áttét, de helyileg előrehaladott, és sokat fogyott, gyengült az utóbbi időben, míg a műtétre, kezelésre várunk. 2 hónapja semmi kezelés nem történt még. S nem tudom, nem -e végstádiumban kerül lassan. :(((

2019. ápr. 11. 17:46
 8/12 A kérdező kommentje:
Nyugodjon bekeben :( Nekem is édesapámról van szo :(
2019. ápr. 11. 18:03
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, áttétes volt. :( Gyakorlatilag pillanatok alatt mindene elrákosodott. :(

#7es, sajnálom édesapádat, és nem akarlak elkeseríteni, de úgy hallottam, hogy azok nem kapnak semmilyen kezelést, akiknek már olyan rossz a vérképük, hogy nem bírnák a kemót sem. :( Őszintén sajnálom! :(

Természetesen kitartást kívánok Neked és a kérdezőnek is. Tudom min mentek keresztül. :(

2019. ápr. 11. 21:04
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm a válaszod! És ismét nagyon sajnálom Édesapád! :(

Amúgy MÉG nem kap kezelést, mert a műtét előtt történt egy kisebb betegség, így halasztódik a műtét. A műtét után pedig adjuváns kezelés lesz az orvosok szerint. A végstádiumot már én képzelem, ugyanis a betegsége típusa miatt mint írtam leadott pár kilót a várakozás alatt a műtétre. De remélem a jövő héten már sínen lesz a kezelés.

2019. ápr. 11. 21:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!