Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Aki ért a vérkép elemzéshez...

Aki ért a vérkép elemzéshez az segítene nekem?

Figyelt kérdés

bilirubin 27,7 ez az enyém és magas

triglicerid 0,48 alacsony nekem

fehérvérsejt számom 3,20 szintén alacsony nekem

vörösvértest szám 4,04 alacsony

neutrophil szám 1,42 alacsony

Lymphocyta szám 40,30 magas

TSH 3GEN 0,044 alacsony

De a FT3 FT4 normál.

Véleménye valakinek aki ért ennek az értelmezéséhez?

2019. ápr. 5. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Eléggé szét vagy esve, annyira össze-visszák a számok hogy az FT3 FT4 szinte csak véletlenül talált bele a normális sávba. Az orvosod ennyire nem tud mondani semmit, hogy a Gyakori segítségével magadnak kell diagnózist felállítanod?
2019. ápr. 5. 16:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem valami epeúti probléma lehet a magas bilirubin miatt, vagy máj. De ennyiből nem lehet megmondani.

Ha a TSH alacsony, de a t3 t4 jó, akkor ez természetes, van eleg t3 t4 a véredben, így kevesebb a stimuláló hormon. Viszont ha ez máskor is ilyen vagy a t3 t4 emelkedettebb lesz, akkor lehet pajzsmitigy túlműködésis.

Lymphocyta magas, ami fertőzésre utal, viszont az alacsony fehérvérsejtszám érdekes...

2019. ápr. 5. 22:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem hangzik jól. Vérszegény vagy és a fehérvérsejtjeid mennyisége sem normális.a triglicerid eltérésed nem tudom mekkora. De ha csak kicsit alacsonyab az nem gond. A tsh az talán a pajzsmirigy.
2019. ápr. 6. 09:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2019. ápr. 6. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!