Egy ismerősöm, aki egyébként nagyon ápolt, tiszta és intelligens személy, közelről rendkívül büdös szagot áraszt. Lehet, hogy a lába?
Talán valami testápolót használ, vagy szimplán taszít az illata, de simán lehet parfüm is.
Ha csak te érzed, akkor a természetes illata taszít(van ilyen!), ha más is, én arra tippelnék, hogy valamilyen kozmetikumot használ. Hajszeszt kopaszodásra, testápolót száraz bőrre vagy pattanásra, lehet vacak az öblítője, de a lába is lehet.
Szerintem ezeket könnyű beazonosítani.
Nekem is volt hasonló, ráadásul sportoló, vízilabdázó volt az osztálytárs, és iszonyú izzadtságszaga volt mindig. Mondjuk őszintén szólva őt soha nem is láttuk dezodort használni.
Nem, ez egyértelműen nem kemikália szaga, ez finoman fogalmazva olyan, mintha büdös sajt lenne.
Nem tudom, hogy más érzi-e, valahogy nem ez a beszédtémám senkivel, hogy XY miért ilyen büdös :)
Kétlem, hogy egy 20 éves fiú menstruálna :D
Szövet tornacipőt hord.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!