Képtelen vagyok hányni, hogyan hánytassam meg magam? (Nem akarok bulímiás lenni, lent leírom miért)
Sokszor, ha beteg vagyok, rendszerint hányinger is jár hozzá, amitől nagyon szarul vagyok, de nem bírok hányni. Ha ledugom 1(volt hogy 4) ujjam, akkorsem sikerül. Sokszor már csuklok, annyira kell hánynom, de akkoris addig jutok el, hogy a nyálam köpöm csak.
A busztól is olyan rosszul leszel, hogy már a nyálam is összefolyik, rossz íze lesz, szédülök és akkorsem... Tudtok valami módszert? Néha tényleg nagyon jól esne a hasamnak, de csak rosszabbul leszek tőle. A hányinge csillapító gyógyszerek nem használnak.
Szerintem is inkább vizsgáltasd ki magad, mert ha rendszeresen van hányingered az nem normális. Ha néha-néha akkor meg ilyen az élet, ki kell bírni. De az irasodbol azt szűröm le, hogy gyakori. Az utazást megértem (bár, ha pár buszmegállótól is rosszul leszel az szerintem nem normális), de mitől vagy ennyire beteges?
Egyébként, ha az általános tippek nem jönnek be akkor nem hiszem, hogy fogsz tudni hányni. Esetleg mustaros forró víz?.. De nem ez a megoldás. Menj dokihoz, hogy megtalaljatok az okát a gyakori rosszulleteidnek
Igyál sok meleg mustáros vizet
Ne félj, minden kijön majd.
Nem biztos, hogy elmúlna a hányinger, ha eltűnne a gyomortartalom. Anélkül is lehet hányingere az embernek, hogy evett volna valamit.
Szerintem itt más dolgok lehetnek a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!