Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Képtelen vagyok hányni,...

Képtelen vagyok hányni, hogyan hánytassam meg magam? (Nem akarok bulímiás lenni, lent leírom miért)

Figyelt kérdés

Sokszor, ha beteg vagyok, rendszerint hányinger is jár hozzá, amitől nagyon szarul vagyok, de nem bírok hányni. Ha ledugom 1(volt hogy 4) ujjam, akkorsem sikerül. Sokszor már csuklok, annyira kell hánynom, de akkoris addig jutok el, hogy a nyálam köpöm csak.

A busztól is olyan rosszul leszel, hogy már a nyálam is összefolyik, rossz íze lesz, szédülök és akkorsem... Tudtok valami módszert? Néha tényleg nagyon jól esne a hasamnak, de csak rosszabbul leszek tőle. A hányinge csillapító gyógyszerek nem használnak.

2019. márc. 23. 20:35
 1/10 A kérdező kommentje:
Hozzá tenném, hogy legalább 6 éve nem hánytam (18 éves vagyok), azt leszámítva, hogy egyszer úgy lement a vérnyomásom, amitől hánytam, de az is olyan mennyiség, hogy kicsit sem könnyebbültem meg.
2019. márc. 23. 20:38
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Ki kellene vizsgáltatnod orvossal magad. Azért ez 18 évesen nem jó így.
2019. márc. 23. 20:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Sós meleg viz.
2019. márc. 23. 20:44
 4/10 A kérdező kommentje:
Sajnos a sós meleg víz sem segît.
2019. márc. 23. 20:51
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is inkább vizsgáltasd ki magad, mert ha rendszeresen van hányingered az nem normális. Ha néha-néha akkor meg ilyen az élet, ki kell bírni. De az irasodbol azt szűröm le, hogy gyakori. Az utazást megértem (bár, ha pár buszmegállótól is rosszul leszel az szerintem nem normális), de mitől vagy ennyire beteges?

Egyébként, ha az általános tippek nem jönnek be akkor nem hiszem, hogy fogsz tudni hányni. Esetleg mustaros forró víz?.. De nem ez a megoldás. Menj dokihoz, hogy megtalaljatok az okát a gyakori rosszulleteidnek

2019. márc. 23. 21:00
 6/10 anonim ***** válasza:
53%
Nálam az Unicum bevált. Ha hányingerem van, iszok egy kupicával, már jön is ki minden. Én mondjuk alapból undorodom tőle, ha szereted, lehet nem működne.
2019. márc. 23. 22:01
 7/10 anonim ***** válasza:
76%

Igyál sok meleg mustáros vizet

Ne félj, minden kijön majd.

2019. márc. 24. 10:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy elmúlna a hányinger, ha eltűnne a gyomortartalom. Anélkül is lehet hányingere az embernek, hogy evett volna valamit.

Szerintem itt más dolgok lehetnek a háttérben.

2019. márc. 27. 23:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Na hogy sikerült? Mustaros vízzel?
2019. ápr. 13. 08:41
 10/10 Loloka30 válasza:
a sós meleg víz a legjobb. de utána is, mikor már bedugod az ujjad, legalább hármat, végy egy nagy levegőt, és utána ingereld a torkod lefelé. igy automatikusan fog kifelé jönni. elhiszem hogy nagyon rossz lehet, nekem is volt és valahogy automatikusan jött ez a dolog. van az a pont tényleg mikor az ember annyira rosszul érzi magát hogy jobb ha kijön minden. remélem sokkal jobb már az egászséged!
2021. szept. 14. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!