Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Torokgyulladás? Többi lent.

Torokgyulladás? Többi lent.

Figyelt kérdés
Már nem bírom,kezdődött tegnap hogy nyelésem nagyon fájt,majd este szédültem. Torokgyulladás?? Semmi étvágyam,ma nem voltam suliban. Inni próbálok de sajnos az is nagyon fáj. Ma este biztos nem alszok,nehogy történjen valami. Holnap megyünk valszeg orvoshoz,mert ma nem adott időpontot. Veszélyes a torokgyulladás?

2019. márc. 11. 19:22
 1/3 anonim válasza:
Nem veszélyes. És nehogy már e miatt ne aludj. Biztos felsértetted a torkod valami kemény kajával vagy gyulladt csak.
2019. márc. 11. 21:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi,ment a zöld hüvelykujj! Szerintem vírus mert anyu azt mondta hogy lehet hőemelkedésem/lázam volt. Meg az orrom is valamikor eldugult/csorgott mikor köhögtem,ami viszonylag nehézkesen ment. Köszi
2019. márc. 11. 22:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Sós vízzel gargalizálj naponta 3szor, nekem 2 nap alatt elmúlt tőle a mandulagyulladásom.
2019. márc. 12. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!