Szunyo37 kérdése:
Miért van állandóan székelési ingerem?
Figyelt kérdés
Évek óta lágy a székletem, vagy hasmenés jellegű, és zöldes nyákos. Többször
kivizsgáltak már. Vastagbéltükrözés hasi ultrahang, széklet tenyésztés. Több esetben voltak ezek a vizsgálatok, és nem találtak semmit. Van belső aranyerem, ami néha vérzik, vagy nagyon viszket, erre kúpot használok. Időnként a bal oldalon begörcsöl a hasam, de erre se tudott megnyugtató választ adni a gasztroenrerológus a tükrözés után, mert nem talált semmit, csak egy kis összenövést a műtétemnél (baleset miatt kivették a lépemet 1980-ban). Évente járok vizsgálatokra. Vérvételen a labor gyulladást mutat a szervezetembe, de nem tudják, hogy hol van. Már teljesen para vagyok az egésztől, és teljesen depi vagyok, hogy mi lehet a bajom.
2019. márc. 11. 05:51
1/1 anonim válasza:
A gyulladás bármitől lehet. A problémáidat meg okozhatja az összenövés is. Meg sajnos pszichésen is rárakhatsz még egy lapáttal. A fájdalom beszorult levegő miatt is lehet. Nekem volt olyan évekkel ezelőtt, hogy ahogy ettem fitnom kellett a wc-re egészen addig amíg már csak átlátszó víz jött belőlem. Én pszichesen produkáltam azcegészet. Adtak savlekötőt, probiotikumot és munkát váltottam. Lassan helyrejöttem. Ennek már 10 éve. Nem momdom, hogy neked is ez van. De ha.valaki folyton a hasmenésen vagy székrekedésen aggódik akkor előbb utóbb produkálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!