Mennyire veszélyes a magas vérnyomás?
Nemrég voltunk iskolaorvosnál és 140-82-84et mutatott a vérnyomás mérő eszköz, azt mondta az orvos hogy ez több mindentől lehet , személy szerint a legfőbb dolog amire gondolni tudnék amiért magas lehet a vérnyomásom az a stressz. De szüleimnek is nagy volt a vérnyomásuk ,nem tudom hogy ezt lehet-e örökölni. Néha iszok kávét is délután mikor hazaérek és nagyon fáradt vagyok , mert aludni érdekes módon nem tudnék.
Valami ötlet vagy gondolat ehhez köthetően?
Tanácsnak örülnék a legjobban.
#2-esnek mondom, hogy jól megválaszoltad, hiszen, ha a vérnyomáscsökkentő előállításának szinte minden összetevője külön-külön is méreg és egyben rákkeltő is, akkor a végtermék mitől ne lenne veszélyes a szervezetre??
Én fiatal koromban sportoltam és a sportorvosnál mindig 140/80 körül voltak az értékeim és soha semmi bajom nem volt! Nagyon sok jó és természetes táplálék-kiegészítő van, ami segíthet védeni az ereket és kordában képes tartani a vérnyomást! De téged nem akarlak lebeszélni a gyógyszerről, mert biztosan a mellékhatásokra is már megvan a következő gyógyszered...aztán a végén a Legalon, hogy a májadat is megpróbáld visszahozni!
Nem vagyok gyógyszerész; én csak 6 éve foglalkozom egy cég termékeivel és azóta nagyon sok mindent láttam, tapasztaltam. Tudnék neked sok csodát mesélni, amitől azonnal elállna a lélegzeted is!! A cég orvos szaktanácsadója egyébként dolgozott gyógyszerészként és mesélt érdekes dolgokat.
Egy nagyon fiatal ismerősömtől tudom azt, amit leírtam a vérnyomás csökkentő gyógyszerről, aki kémikusként Pesten ilyen helyen dolgozik.
Tisztában vagyok azzal is, hogy te véded a gyógyszereket és közös nevezőre nem igazán tudunk jutni! Pár napja volt egy utasom, aki immunológus és vicces volt hallgatni, amiket mondott> pl. ami tápanyag van az én termékemben, azokat normál étkezéssel be lehet vinni a szervezetbe és ugyanazt a hatást képes elérni vele. Megkérdeztem tőle, hogy el tudna-e olyat érni normál táplálkozással, hogy az idegsejteket védő mielin hüvely visszaépüljön vagy a COPD beteg mondjuk tünetmentes legyen, esetleg arcbénulás megszűnjön.. Azt mondta, hogy biztosan... Na akkor éreztem, hogy itt csak figyelmes hallgatóság lehetek, de vitapartner nem :) (bocs, hogy kicsit eltértem a vérnyomáscsökkentésről!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!