Valaki segítsen ebben légyszi! Milyen "betegség" ez?
Hogy is magyarázzam...? Egyszerűen késztetést érzek arra, hogy mindent arrébb tegyek.
Pl.: messzebb kell tennem azt a kabátot, amit holnap veszek fel a másik kabáttól, nehogy összekeverjem. Olyat is szoktam, hogy kiválasztom mivel fogok sminkelni reggel, és külön kell tennem a többitől. Valamikor előre kikészítem a ruhát, amit holnap felveszek, de sokkal arrébb kell tennem, hogy külön lássam a többi ruhától.
Reggel egy asztalra teszem a sminkeim, ékszert, és az asztal mellé a ruhát, táskát stb. Szóval, hogy minden egy helyen legyen, és ne felejtsek el semmit. De ezt mostanában túlzásba vittem, ma körbenéztem az említett asztalnál, hogy minden a helyén van vagy sem, és azt vettem észre, hogy eltelt fél óra. Ez kényszerbetegség??
És fontos, hogy nem vagyok tisztaságmániás!😂
De lehet, hogy rendmániás igen? 🤔😶
Hol lehet elkapni ezt a "betegséget"? 😁
Évek óta nem tudom elérni a lányomnál, hogy mindent készítsen ki előre, és ne reggel kapkodjon!
Szerintem nincs veled semmi baj! Mindenkinek vannak kisebb-nagyobb rigolyái!
Ha Te így érzed jól magad, akkor minden oké. De ha kicsit zavar, hát fogd vissza egy picit.
De úgy gondolom, nem zavar. Különben nem csinálnád. Ártalmatlan szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!