Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Valaki légyszíves segítsen!...

Valaki légyszíves segítsen! Milyen "betegség" lehet ez?

Figyelt kérdés

Hogy is magyarázzam?.. Egyszerűen késztetést érzek arra, hogy minden arrébbtegyek.

Pl.: messzebb kellett tennem ma azt a kabátot, amit holnap veszek a másiktól, nehogy összekeverjem. Olyat is szoktam, hogy kiválasztom mivel fogok sminkelni reggel és külön kell tennem a többitől. Valamikor előre kikészítem a ruhát, amit holnap felveszek, de sokkal arrébb kell tennem, hogy külön-külön lássam. 😄 Így rögzül az agyamban hogy minden rendben van.

Reggel egy asztalra teszem a sminkeim, ékszert, és az asztal mellé a ruhát, táskát stb. Szóval, hogy minden egy helyen legyen, és ne felejtsek el semmit. De ezt mostanában túlzásba vittem, ma körbenéztem az említett asztalnál hogy minden a helyén van vagy sem és azt vettem észre hogy eltelt fél óra.

És fontos, hogy ez nem rendmánia! 😂

2019. febr. 25. 20:23
 1/2 A kérdező kommentje:
Kényszerbetegség?
2019. febr. 25. 20:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Alapos vagy. Patent. Ez nem betegség. Ha zavar akkor van baj.
2019. febr. 27. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!