Elmentem egy magán bőrgyógyászhoz hogy nézze meg a mellemen lévő anyajegy feléséget. De ő elküldött mellvizsgálatra. Miért?
Ez a folt olyan rózsaszínes de szabályos,már pár éve ott van. Mostanában volt időm komplett anyajegy vizsgálatra. Mikor ezt mutattam megnezte azzal a nagyítóval és azt mondta menjek mellvizsgálatra. Elmentem, ott csináltak mammográfiát, és mell ultrahangot. Az eredmény jó lett. Közben aggódni kezdtem,hogy akkor ez mi? Elmentem másik bőrgyógyászhoz aki szintén megnézte azzal a nagyítóval, azt mondta eléggé pigmentált és nincs is jó helyen nem árt ha levesszük. 2 hét múlva kell menni, hogy kimetsze. És még utána szövettan. Nagyon félek. Még étvágyam sincs azóta.
Láttam a neten hogy a melanomának van olyan fajtája is ami világosas nem sötét. Vajon látta volna ezt mindkét doki? Azon a nagyítón? Felismerték volna úgy is ha melanoma? Nyilván a szövettan a biztos de addig megőrülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!