Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért fáj ennyire a gyomrom?

Miért fáj ennyire a gyomrom?

Figyelt kérdés
Be van gyulladva a gyomrom tükrözésen derült ki meg a nyombelem és azóta diétán vagyok de még a diétás kajáktol is nagyon fáj mindenfele a gyomrom meg lent az ágyék bal és jobb oldalán is pedig tükrözés elött még nem volt ennyire rossz , szövetmintát is vettek a nyombélből. Vizen kivűl mást nem iszom , kaja meg köret fött krumpli vagy rizs vagy párolt zöldség , párolt hus , napi ötször probálok keveset enni ahogy mondták.

2019. febr. 19. 10:41
 1/1 Kései Sirató ***** válasza:
Vírus is okozhatja, nekem az volt 2 évvel ezelőtt, nem tudtam gyümölcsöt enni, annyira fájt, meg semmilyen savanyút, ugyanígy diétáztam és kb 6-7 nap alatt elmúlt. Reméljük, hogy nincs nagyobb baj.
2019. febr. 19. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!