Érdemes fül-orr-gégészetre menni? Ha nem, akkor hova tovább?
Körülbelül két hete kaptam el egy vírusos torokgyulladást, ami viszonylag hamar és kíméletesen átsuhant rajtam. A torokfájást leszámítva az égvilágon semmi bajom nem volt. Nem voltam lázas, nem folyt az orrom és eldugulva sem volt. Azonban több, mint egy hete tompa, halánték-szem-homlok környéki fejfájás gyötör és teljesen lehúz az életről, mert nem tudom, hogy mi okozza. Voltam a háziorvosnál, aki megvizsgálta az arcüregemet és a homloküregemet, nem volt kellemetlen, így a tanácstalanságon kívül semmit nem tudott mondani, csak azt, hogy orrspray, majd elmúlik. Használtam néhány napig a Mometason sandoz névre hallgató sprayt, aminek következtében fájt levegőt venni, úgy kikezdte a járatokat. Abbahagytam. A fejfájás nem javult, elmentem szemészetre, hátha. Minden oké ott is. Attól tartok, hogy homlok-, vagy arcüreg gyulladásom van, ezért gondoltam a fül-orr-gégészetre, de szerintem túlgondolom, az interneten leírtak alapján (tudom, az internet nem hiteles forrás sok esetben) valószínű, hogy nem ez a problémám, de ki tudja...
Az orvostúra miatt munkából is hiányoztam, ami nem éppen jó jelenleg. Nem tudom, hogy mit tegyek vagy hova forduljak már, de nagyon szeretnék a végére járni a dolognak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!