Mennétek megfázva dolgozni a helyemben?
NEM!
Alap, hogy betegen nem dolgozunk.
Kicsináljuk magunkat is meg a kollégákat is.
Hétfőn menj el és írasd ki magadat.
Ne, légyszi, ne fertőzz meg másokat is.
Én brutálisan idegbajt kapok azoktól a kollégáktól, akik betegen jönnek be az irodába. Persze nem egy kis megfázásra gondolok, de a láz már több annál, azzal ne bohóckodjunk már. Ennyire senki ne érezze magát fontosnak és pótolhatatlannak...
Megfázás vagy influenza?
Láz vagy csak hőemelkedés.
Mert pl nekem is volt, hogy köhögtem fájt a torkom és hőemelkedésem volt. Rubofen és köptetőt szedtem. Táppénzre nem kellett mennem.
Kolléga 40 fokos lázzal jött be dolgozni. Ráhivtam a mentőket a saját érdekében. Egyből kórházba vitték és 2X műtötték. Tüdőgyulladás és egyebek.
Holnap menj el orvoshoz és ő majd megmondja, hogy táppénz vagy meló.
Nem mennénk! Sőt csütörtök óta itthon is vagyok, masszív influenzával, a valentin napot 39,6-tal ünnepeltem. Ma voltam először láztalan és talán jövőhét csütörtökön fogok menni dolgozni, mert az egészségem sokkal fontosabb, nehogy visszaessek.
És igen engem is a guta ütöget, mikor a kedves kolléga betegen bejön dolgozni. Ennyire nincs pótolhatatlan ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!