Vírus lehet vagy valami más (hányás, hasmenés)?
Figyelt kérdés
Hétfőn hajnalban nagyon rosszul lettem, háromszor hánytam, minden kijött. Utána napokig alig bírtam enni, diétáztam, pirítós, krumpli stb. Közben napi 3-4 hasmenésem volt de gondoltam csak valami vírus és elmúlik.
Tegnap is fájt még a hasam es émelyegtem, de enni tudtam normális kajákat és jólestek. Erre hajnalban megint arra keltem, hogy mindjárt összehányom magam. :( Csak a hasam ment végül, de nagyon rossz, barmit eszek utana nagyon hangosan "bugyog"(bocsi) a hasam es kis idővel később hasmenés. Orvoshoz nem mentem a héten mert gondoltam, hogy valami vírus es kipihenem, de normalis hogy ennyi ideig tart?
Köszönöm szépen 23/N
2019. febr. 17. 09:02
1/1 anonim válasza:
Vírus, feküdj, vitaminozz, ezüst kolloid, echniácea, propolis, gyömbér stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!