Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Pár napja gyomorfájás?

Pár napja gyomorfájás?

Figyelt kérdés

Még nem tudok orvoshoz menni,de hasonfeküdni is fáj és a köldök feletti rész fáj...mitől lehet?

16/L

2019. febr. 11. 16:51
 1/6 A kérdező kommentje:
Alapból hogy lennék ha még le sem feküdtünk barátommal? :D Szóval,ezzel menjek orvoshoz,vagy esetleg szedjek valamit rá?valaki?
2019. febr. 11. 17:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Miért nem tudsz orvoshoz menni? Ha baj van vagy fáj valami, akkor nincs olyan, hogy nem tudsz!

Lehet sok minden egyébként, pl: gyomorrontás, puffadás, székrekedés, gyomor és bélrendszert érintő gyulladás vagy fertőzés, vakbélgyulladás, terhesség korai tünete, méhen kívüli terhesség stb.

Szólj a szüleidnek, hogy vigyenek orvoshoz, ha tényleg ennyire fáj!

2019. febr. 11. 17:53
 3/6 A kérdező kommentje:
De néha elmúlik,néha visszajön...Abban a pillanatban amikor kiírtam fájt úgy,de nem az hogy nem tudok ráfeküdni,csak úgy nem kellemes.Igazából én személy szerint gyomorrontásra gyanakszom,mert 2 napja van kb és ekkor egy ebéd étkezés után jött ez elő,szóval nem az,hogy hetek óta,stb.
2019. febr. 11. 17:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Tehát nem az hogy élni nem tudok miatta,suliban is elvoltam,nem is figyelek oda rá kb el is múlt olyankor,de néha előjön..Sokan betegek,lehet ez vírus is,nem?
2019. febr. 11. 18:01
 5/6 anonim ***** válasza:
A pátyolgatást keresd akkor máshol. Az alapján, amit leírsz nincs is semmi bajod, csak trollkodsz, mert unatkozol...
2019. febr. 11. 18:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Az jó,köszi de tényleg fáj:D elírtam,több mint köldök felett tehát rendesen a gyomornál
2019. febr. 11. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!