Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A belső aranyérnek ilyen...

A belső aranyérnek ilyen tünete lehet?

Figyelt kérdés
Friss piros vér a papíron, és a székleten. Semmilyen fájdalommal nem jár, és a széklet állaga is normális. Nem fogytam, jó az étvágyam, semmi más tünet nincs a vérzésen kívül. A probléma az, hogy ez már kb 10 hónapja tart. Viszont erős paprikát azt nyomatom kb hetente ötször. Ha belső aranyérről van szó akkor ennyi idő alatt, már ki kellett volna jönnie, vagy stagnálhat ennyi ideig is?
2019. febr. 6. 13:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Voltál orvosnál?
2019. febr. 6. 13:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem, mert nagyon nem jó véleménnyel vagyok ezekről a kórházas gyógyszer bizniszekről. Megállapítanak pl ami nincs is,vagy csak egy gombostű nagyságnyi szóra sem érdemes dolgot, és egyből küldik a beteget le patkány mérgezni (kemoterápia) indokolatlanul. Tehát az egészséges emberből csinálnak egy teljes roncsot, egy zombit, ráadásul a túlélési arány is ku*va sz*r. 99% biztos vagyok benne, ha nem küldenének el senkit, akkor sookal többen élnék túl.
2019. febr. 6. 13:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha orvoshz úgy se akarsz menni, akkor nem mindegy?
2019. febr. 6. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!