Ajak szárazság ellen kinek milyen készítmény vállt be? Én már próbáltam mindent, de egyre rosszabb, és már szám melletti részen is száraz
Sok vizet kell inni. Én se iszok eleget, ezért totál ki van száradva a bőröm, nem csak az ajkamon, hanem mindenütt, vedlek is rendesen, mert olyan száraz. Kenhetek én is magamra akármilyen csodakrémet, ha nincs meg a belső hidratáció nem ér semmit.
Nekem amúgy ajakra a Carmex stiftje jött be. Igaz nem olcsó 1000 Ft körül van, de sokáig elég, mert reggel bekened és egésznap érzed a hatását. Nem olyan mint a Labello, amit 5 percenként keneget az ember, mert nem érzel semmit. Kicsit ilyen bizsergető kámforos, viszont tényleg nagyon jó cucc.
A víz fogyasztását is próbáltam növelni, valószínűleg a szoptatás is kicsit bekerveri a dolgokat.
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó válaszoló, ez a készítmény gyógyszertári? Mielőbb be akarom szerezni, mert már 1,5 - 2 hete tart, és nem vált be semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!