Daganatos megbetegedések gyógyászata. Csak én gondolom úgy, hogy valami nem 'kerek'?
Azért annyi évtizedes tapasztalatom nincsen a környezetem által,tehát azt tudom mondani ami megállapított.
Sok rákos megbetegedésnek a kezelése javult. Például a hererák az az eseteknek a többségében gyógyítható.
Vannak nehezen kezelhetőek is mint például a nyelőcsőrák(5éven belül a túlélésnek az aránya 4%) vagy a gyors leforgási idő miatt a hasnyálmirigyrák (általában 1év).
Nem olyan rég olvastam,hogy a kemo az már elérte a technikai fejlődésének a csúcsát és valamilyen más terápia terjedhet el 10-15 éven belül ami az immunrendszerre gyakorol hatást és így pusztíthatja el a rákos sejteket.
Persze annyi ilyen "csoda" innovációs kezelésről hallottam már eddig amiből egy sem jött még el. Egyszer hallottam a rádióban több éve,hogy véletlenül találtak a leukémiára ellenszert véletlenül(a maláriára akartak gyógyszert fejleszteni),de erről sem hallottam még folytatást.
Amennyiben átterjed a nyirokrendszerre a daganat máig még mindig esélytelen a túlélés.
Valami tényleg nagyon nem kerek. Én tisztelettel vagyok az orvosok iránt, de szerintem a daganatos betegségekkel kapcsolatban jórészt találgatnak, kísérleteznek, igazából ők sem tudják a megoldást, annak ellenére, hogy mindent megtesznek, amit orvosként megtehetnek.
A kemo- és/vagy sugárkezelésen átesett ismerőseim (sajnos nem kevés) mindegyike borzasztó állapotba került, és végül mindegyik elhunyt. (Jelenleg három közeli ismerősöm küzd az életéért.) :( Társaik, családtagjaik kivétel nélkül azt mondták, a tapasztaltak alapján nem fogják felvenni a kezelést, ha adott esetben rákot diagnosztizálnának náluk is.
Szeretnék hinni a mostani kezelésekben, de sajnos nem látok pozitív eredményt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!