Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez milyen betegség?

Ez milyen betegség?

Figyelt kérdés
Néha úgy érzem, mintha mászna egy hangya rajtam de mikor megnézem semmi nincs ott. Mostanában többször érzem mert tudatosan figyelem. Ja és inkább pólóban fordul elő. Ez lehet attól is, ahogy a póló érintkezik a bőrömmel? Amúgy több ismerősöm is kérdeztem és nekik is szokott ilyen lenni szóval lehet csak én csinálok ilyen nagy ügyet belőle de hipochonder vagyok egy szinten és minden ilyen szirszarra ráparázok.

#hangyamászásérzés
2019. jan. 28. 01:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Persze. Ha van macskád macskaszőr is lehet. Vagy hajszál. Nekem is van ilyen, csak nyugodj meg :)
2019. jan. 28. 02:18
 2/2 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nekem van olyan, amikor semmi sincs rajtam és érzem mintha mászna rajtam valami. Semmi extra, ez lehet idegi zavar vagy izom megterhelés miatt is, kb. olyan mint a viszketés, nem kell vele foglalkozni főleg, ha ruha is van rajtad. Akkor van gond, ha állandósul, szenvedsz tőle.
2019. jan. 28. 06:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!