Éjjeli karzsibbadás ilyen szinten okozhat más problémát?
Néhány éve kezdődött. Először azt hittem, hogy az ágyam kényelmetlen, de azóta már többször költöztem, több ágyban aludtam, és időről időre előjön alvás közben, (mostanában gyakrabban) hogy teljesen lezsibbad a karom. Valószínüleg akkor rosszul fekszek talán, vagy ilyesmi. De iszonyatosan rémísztő arra ébredni, hogy abszolút nem érzem hol a jobb, hol a bal karom, még ha hozzáérek sem. Olyankor olyan, mint egy darab élettelen hús, ami csak úgy lóg rajtam. Felemelem a másik kezemmel, lezuhan, és ebből semmit nem érzek. Utána ha már felébredtem, és jó pózban van, szépen lassan kezd "hangyásodni", aztán visszaáll normálisan, de akkor is rémisztő. Ennyire durván úgy kb hetente egyszer legalább, máskor kicsit kevésbé zsibbad, de az is kellemetlen.
Az ágyam, a póz, vagy valami egészségügyi probléma állhat a háttérben? Illetve ha tényleg csak póz vagy ágy gond, ez a sokszori zsibbadás okozhat a későbbiekben valami maradandó bajt?
Köszi
L24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!