Hallóideg daganat?
Már jó pár éve, ha mély levegőt veszek olyan mintha remegne vagy dübörögne a dobhártyám. Nem is tudom mihez hasonlítsam a jelenséget, de leginkább olyan a hang mint egy helikopter hangja csak kicsit mélyebb. Ezen felül akkor is érzékelem ezt amikor például reggel kinyitom a csapot és visító, idegesítő hangja van. És ami a legérdekesebb, hogyha megérintem az arcom és finoman végigsimítom akkor is remeg a dobhártyám. Fülzúgásom is van néha de az szerencsére viszonylag ritkán és csak pár másodpercig.
Mitől lehet ez? Olvastam, hogy a hallóideg az arc idegeivel is kapcsolatban áll és ezért gondolom hogy azzal lehet probléma, mert ez az arcérintés és dobhártyaremegés elég érdekes.
Elsovel ertek egyet. Mi kb annyit tudunk mondani mint a gugli! Semmi ertelmeset.
Menj orvoshoz mert itt senki nem fog ennyibol neked eletmento diagnozist felallitani. Amugyis a daganattal nem szabad viccelni, mar ha az persze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!