Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Porcos valami az orrban?

Porcos valami az orrban?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma figyeltem fel rá, hogy a bal orrlyukamban az orrsövény részen (ami eleve egy porcos rész) érzek egy kis kemény porcos érzésű dudort. Nem nagyon nem fáj semmi tunete nincs neki viszont a jobb oldalon nem érzem. Picit a bal oldalt eleve porcosabbnak is érzem. Tükörben nézne nem látszik nagyon semmi különös csak érzésre. Már kezdek magamban kételkedni de ha jól emlékszem nekem mindig is ilyen volt az orrom csak nem figyeltem fel ra hogy a másik orrlyukam nem ilyen, de persze ezt nem merem biztosra állítani lehet, hogy rosszul emlékezek. Szerintetek ezzel érdemes foglalkoznom? Tudom, hogy interneten nem lehet senkit diagnosztizálni de hátha volt már valakivel hasonló azért kérdem. Lehetséges ez valami anatómiai dolog, esetleg orrsövény ferdules vagy más valami? Válaszokat előre is Köszönöm! 20/F

2019. jan. 19. 18:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Igen, nem vagyunk teljesen szimmetrikusak, ilyen kis hibák beleférnek. De jobb a békesség, ha bánt a dolog, kérd orvos véleményét, vagy ha nőne, panaszt okozna, fordulj orvoshoz!
2019. jan. 19. 21:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2019. jan. 20. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!