Állandóan laza széklet?
Már egy ideje laza picit ragacsosabb a székletem és nem tudom miért. Más tunetem nincsen azon kívül hogy sokszor látok emésztetlenebb ételdarabokat leginkább paradicsom/répa darabokat. Itthon azt mondjak valószínűleg az étrendem miatt és a sok edesseg és a szar étrendem miatt mert anyának is hasonló tünetei voltak es neki gasztroentologus mondta. Tavaly elott voltam en is gasztroentologusnal és szerinte valami étel intolerancia lehet. Azóta sokkal jobb a gyomrom amióta nem nagyon iszok tejet de a szekletem még mindig nem az igazi. Ha valakinek van valami ötlete vagy esetleg hasonló baja van/volt az esetleg irhatná :D.
Ui: igen tudom interneten nem lehet diagnózist felállítani es szeretnék orvoshoz is elmenni. Csak kiváncsi vagyok hogy esetleg valakivel van/volt-e hasonló.
Nem vagyok doki, de logika szerint emésztési gondjaid lehetnek. A doki laborba küld, lehet máshova is, hogy kiderítse a kapott eredményekból mi ennek a forrása, mi okozza.
12 nap telt el a megjelent kérdésed óta ... voltál is dokinál?
Szia!
Mi lett végül a probléma?
Hasonló cipőben járok, de nekem csak néha ilyen a székletem pár napig, nem tudok már kajára gondolni, ami okozhatná. Tejtermékeket nem fogyasztok, gluténtesztem meg negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!