Hová lehetne fordulni ebben az esetben?
Üdvözlök mindenkit!
Alábbi segitséget kérek, sajnos öcsém Beteges hazudozó mindenkit becsap aki körülötte van.... Itt bele értve a családtagokat is, már néha bajba is került ez miatt. Továbbá többször volt öngyilkossági kísérlete, meg pánikbeteg is ahogy én látom.... Azt szeretném kérdezni hogy lehet rá kérni valami kezelést mint családtag vagy csak ha ő kér segítséget magától, mert már nem gyerek 33 éves...
Ui : volt egy szabalysertese tavaly ott elkuldtek elmeorvoshoz ott enyhe személyiség zavart is meg állapítottak... KB 30 perc alatt... (addig volt bent durván)
Ha ő nem akarja, akkor ti nem tudjátok kikényszeríteni a kezelést.
Ha éppen rosszul van, akkor lehet hívni mentőket, beviszik, de ahogy jobban van, ki is engedik.
Ha valami törvényelleneset követ el és elítélik, akkor abban lehet olyan, hogy kezelésre kötelezik. De ti nem tudjátok kötelezni.
Én is pánikbeteg vagyok járok is vele orvoshoz, eddig elég sokat javultam de még mindig komoly gondok vannak.
Azért mindenképp kell szakember segitsége szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!