Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nálatok is sokan betegek így...

Nálatok is sokan betegek így január elején?

Figyelt kérdés

2019. jan. 8. 10:07
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Am akkor akik szerint be kell mindig menni, nem zavarja ha a mellette ülő fertőző beteg?
2019. jan. 8. 17:43
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

"Am akkor akik szerint be kell mindig menni, nem zavarja ha a mellette ülő fertőző beteg?"

És ha zavarja akkor mi van? És ha olyna helyne lennél hogy bejössz vagy kivágnak a szarba ha nem akkor mit csinálnál?

2019. jan. 8. 18:23
 13/18 anonim ***** válasza:

Több, mint két hetes, kezelés mellett megmaradó nyálkát felköhögő köhögés akut bronchitis, amiből könnyen kifejlődhet valami komolyabb betegség. Vajon tüdőgyulladással is bemennél?

Vagy ami más: TBC-vel?

2019. jan. 9. 09:25
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Hát nézd . ne kerülgessük a semmit.

Beteg vagy. Otthon maradsz.

Főnököd felhív és közli: holnapra benn legyél, ha nem, többet ne is menj (és komolyan mondja nem csak fenyeget)

Na mit teszel? Mész / nem mész?

Mert ha nem akkor azonnal kirúgtak. Na mit teszel?

2019. jan. 9. 12:02
 15/18 A kérdező kommentje:
Nemmegyek :) Mást rohadt nehezem talál a helyemre...
2019. jan. 9. 12:06
 16/18 Ypszilon1980 ***** válasza:
Szabin voltam 2 ünnep között és pont dec 31-ére lettem lázas, elsejére meg annyira lebetegedtem, hogy alig bírtam nyitva tartani a szemem, köhögtem, majd meg fulladtam, beszélni alig tudtam.Így muszáj volt azon a héten otthon maradnom. Nem szeretek amúgy otthon lenni betegen, mert sok pénzbe kerül, viszont a kollégáim tisztára pánikolnak már ha köhögsz is, hogy nehogy valamit elkapjanak.
2019. jan. 18. 12:45
 17/18 anonim ***** válasza:
1 es 6os gratulalok szep helyen dolgozhattok gondolom vmi proli $z@r redva meloba ami 200at se fizet havonta s a fonok ezek szerint az mtk-t se ismeri 😂😂😂tappenz miatt probaido utan nem lehet kirugni senkit!! Mert munkaugyi birosag te agytroszt! 1es neked mi kozod ki mikor hianyzik igen lehet akar beteg is ez neked miert faj? Mindketten gondolom milyen helyen tolhatjatok az ipart ilyen eszlenyek biztos nem egy irodahaz puccos osztalyan dolgoznak 2 dipivel hanem vmi ocska $za@os 150ezres helyen toljak.😂😂😂mert a rabszolgatarto helyek csinaljak ezt.😁😁😁
2019. jan. 27. 10:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Ne torodjetek veluk 2 proli akiknek helyere holnap talalnak embert 😂😂😂
2019. jan. 27. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!