Van köztetek sulyos autoimmun-beteg?
Figyelt kérdés
Édesanyámat nemrég diagnosztizálták egy súlyos autoimmun betegséggel(lupusz),és nagyon maga alatt van lelkileg emiatt.Szeretnék egy olyas valakit találni,aki ugyanebben szenved,mert szerintem sokat segítene neki,ha egy ilyen beteggel tudna beszélni.Talán építő jelleggel hatnának egymásra.Köszi a válaszokat!2019. jan. 8. 02:28
1/2 anonim válasza:
Keress inkább a Facebookon ilyen csoportot, biztosan van. Akkor sok érintettel tud beszélni.
2/2 Arnold901005 válasza:
Üdv!
Nekem is lupuszom van - többek közt. Pozitívan állok ehhez is, szóval szívesen megosztom vele a tapasztalataimat, meg bátorítom, ha kell.
Facebookon is van egy "Autoimmun betegséggel élők" nevű csoport, aminek én is tagja vagyok és látom, hogy jó a légkör, meg segítőkészek egymással szemben a tagok, szóval esetleg oda is beléphet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!