Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit lehet tenni, ha anyám...

Mit lehet tenni, ha anyám jóvoltából állandóan! Betegek vagyunk?

Figyelt kérdés

Tanár, kisgyerekek között, ráadásul napközizik is.

Nos gyakorlatilag szeptember közepétől június végéig folyamatosan betegek vagyunk és nen tudom mit lehet tenni. Már aszem 2 éve is írtam, hogy ez mekkora probléma. Szilveszterkor itthon voltam hasmenéssel, most megint egy új vírust hozott... Voltam influenzás, durva náthás, lázas, rengeteg hasmenés-hányás, folyamatos láz... Csak szeptember óta. Mimdig anyám kezdi, aztán elkapjuk.

A legjobb dolog lenne elköltözni, mert ez téboly, nem normális... Tönkretszi a szervezet. Próbálkoztam vitaminokkal, de mint a halotnak a csók...

Oviban, általános nem voltam ennyit beteg. Akkor kezdődött meg a rémálom, mikor pár éve visszamnet suliba tanítani... :( nyilván nem várhatom el, hogy ne dolgozzon, de lehetne odafigyelni. Egy fertő az az iskola, lepukkant, nincs takarítva, szellőtetve, nem is csoda. A miénkben nem ez volt. A beteg gyerekeket is haza kellene küldeni,mimdig.

Most megpróbálom, hogy nem eszek a főztjeiből magamra főzök, nem tudom segít-e, mert a levegővel is terjed.

Egyzser majdnem évet kellett ismételnem emiatt érettségi évében, amit lázasan nyomtam végig... Vicc...

Mindrn volt, fertőzó mandulagyulladás, baktériumok, egyszer megtámadta a vírus a vesémet, ami begyulladt. Először anyukámnak fájt a veséje, utána én sen tudtam miért vagyok rosszul, kiderült, higy ez is fertőző, engem jobban megtámadott. De voltunk már tetvesek, influenza minden válfaja. Ami meg állandó az a hasmenéses kórságok, nátah stb.

Ez kb. 4 éve folyamat, mióta anyám kisgyerekek között van. De mondom, nagyon kéteseke a higiénia körüpmények ebben az iskolában, de ez egy vicc.

Az orvos nem együtt működő ebben.

Bocs, hogy hosszú lett, meg lehet törlök is, de ez egy rémálom. Nem, nem vagyok hypochonder, ez van.

2019. jan. 3. 14:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, ez borzasztóan hangzik. :(

A megoldás az lenne, hogy anyukád másik iskolába megy tanítani, az nem megoldható? Esetleg az illetékeseknek jelenteni az iskolát, ha valóban igaz, amit leírtál, és nincsenek megfelelő higiéniai körülmények?!

2019. jan. 3. 15:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Vitaminok nem jók.immunerősîtőt kell szedni.pl immuntrofina.en lekopogom kb 3_4 evente ha beteg vagyok.es folyamatosan emberek között vagyok.pedig tuti talalkozok beteg emberrel tömegkozlekedek .es anyukad is ennyit beteg?? Ez botrany.tökreteszitek magatokat.
2019. jan. 3. 16:47
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen, anyukám is, ezt mondom, először mindig ő beteg :(

Ha szóbahozom elkezd ordibálni, hogy pénz kell stb., oké de nem ilyen áron és nem azt momdom, hogy mondjon fel...

Először azt hittem, csak az első év lesz ilyen, de 4 év alatt semmi sem változott... Szószerint egy fertő, meg ugye kisebbségi iskola.

2019. jan. 3. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!