Tud esetleg valaki segíteni MR lelet èrtelmezèsèben?
Arcideg zsábára szedek gyógyszert lassan 5hónapja.
Most jött meg az MR eredmènye mert egyik gyógyszer sem bizonyosul hatásosbak.
A szakvèlemèny ezt írja.Mindkèt oldalon,de elsősorban bal oldalon a nervus trigeminusnál szoros neurovascularis kontaktus.
A jobboldalit csak megközelíti.
Ha valaki esetleg èrti miről van szó az írja már le.Mert a neurológus kèrte vigyem el a háziorvoshoz nèzze meg a leletet mert hozzá mèg soká kell menni de ez a háziorvos megállapította,hogy COPDm van csak a tüdőm meghallgatásából mikor meg voltam fázva aztán a tüdő leletem szerint tökèletes az állapota.:(
Szóval nem bíznèk a szavaivan.Elvileg ezt az MRt azèrt kellett csináltatni,hogy biztosak legyenek benne,hogy arcideg zsába.
Köszönöm
Ez elképzelhető, hogy azt jelenti.
Háziorvos, ha csak nincs radiológusi, vagy szakorvosi vizsgája, nem tud érdemben segíteni a lelet láttán. Neurológusnak kell ezt értelmezni és terápiát javasolni.
Sajnos èn is így gondolom,gondolom azèrt kèrte a neurológus,hogy vigyem el a háziorvosnak,hogy esetleg ha van rajta más is akkor mihamarabb tudjak róla.Dehát januárig úgysem tudom már vele mit kezdeni.Annyit tudtam èrtelmezni,hogy a fö artèria közel illetve èrinti azt a bizonyos 3ágú ideget.De lehet rosszul èrrelmeztem,mert nem vagyok orvos.
Azèrt köszönöm a válaszodat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!