Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért sípol a fülem?

Miért sípol a fülem?

Figyelt kérdés
Már nagyon régen észre vettem, hogy folyamatosan sípol a fülem ez hang olyan amikor még azok a nagy régi doboz tévék voltak és volt egy alap frekvencia hangjuk én ugyan ezt hallom de néha észre sem veszem. De viszont amikor lefekszek és csend van akkor nagyon hangosan hallom de nem zavar. Erre a jelenségre két éve figyeltem fel most gondolkoztam rajta, hogy ez fog-e rosszabbodni, hogy majd a hallásommal is lesz-e gond. Azt érdemes tudni, hogy nagyon sokat van rajtam fejhallgató ha itthon vagyok zenét nem hallgatok csak a gépen szoktam játszani hétköznap 5-6 órát hétvégeként akár 12 órát is. Érdemes lenne elmennem orvoshoz?

2018. dec. 12. 15:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, érdemes lenne elmenni szakorvoshoz. Ő megállapítaná, hogy a füleddel van e probléma ( ez gyógyítható) vagy kezdődő agyi elmeszedéssel. Utóbbi is javítható, csökkenthető. Helyes étrenddel megszüntethető.
2018. dec. 12. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!