Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az orvosok nem tudtak mit...

Az orvosok nem tudtak mit mondani, mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

Edzés közben rosszul leszek és olyan érzésem van mintha folyamatosan böfögnöm kéne. Nem is tudok így edzeni.

Ez most jött elő egy néhány hónapja. 8 éve edzek már folyamatosan és eddig semmi hasonlót nem tapasztaltam.

Voltam már teljes kivizsgálásin mindenhol, vért is vettek már, de papíron semmi bajom.

Mi lehet ez? Valakinek volt már ilyen baja!

2018. dec. 10. 23:46
 1/4 A kérdező kommentje:

Ezek mellett még úgy érzem kicsit mintha elájulnék, nehezen veszek levegőt, nehéznek érzem a fejemet is és néha a fogam is fáj.

Van egy rossz fogam, amiatt lehet mindez?

2018. dec. 10. 23:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Első körben nekem a gyomorsav túltengés jutott eszembe. Nem szokott égni a gyomrod, nyelőcsöved, esetleg a szokásosnál gyakrabban vagy éhes?

Megkérdezhetem, hogy mit sportolsz?

2018. dec. 11. 00:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem milyen típusú edzésről van szó?

Az is fontos lehet, hogy hogy vizsgáltak ki. Ha esetleg a gond terhelés közben jelentkezik akkor nem biztos hogy nyugalomban találnak bármi eltérést.

2018. dec. 11. 01:10
 4/4 Ypszilon1980 ***** válasza:

Nekem is a reflux jutott eszembe, de ha kivizsgáltak, akkor nem.

Bár nem igazán tudom mit értesz kivizsgálás alatt, nekem gyanús ez a vért is vettek dolog, nem hiszem, hogy ilyen esetben ez maradt volna meg benned.

Eleve EKG, szívultrahang, terheléses EKG, hasi ultrahang, mellkas röntgen, ez a kezdet.

2018. dec. 11. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!