Ma pontszerű bevérzéseket találtam a combomon, amik tegnap még nem voltak itt, háziorvost elég elsőre felkeresni?
Így néznek ki.
Sajnos általában vérképzőrendszeri probléma okozza, ahogy utánanéztem. :( Remélem, hogy nem leukémia.
Tegnap és ma is olyan álmos vagyok. Lehet összefügg a kettő.:(
Továbbra is 1-es figyelj, te írtad, hogy volt pár napja egy ilyen kérdés. Én csak arra reflektáltam, hogy NEM, NEM ÉN VOLTAM. FOGALMAM SINCS, KINEK A KÉRDÉSE VOLT. És igen, taplóság ilyennel letámadni, hogy minek írok ki kérdést még egyszer, mikor semmi közöm ahhoz a személyhez. Utálom az ilyesmit nagyon, nem muszáj ám válaszolni.
És sajnos van, hogy a leukémia tünete a bevérzés. Előfordul az is, hogy lassan alakul ki a betegség és például "csak" ilyen tünetei vannak eleinte. Nagypapám bátyjánál is ez volt a helyzet. Meg is halt.
De am ja, nem megbízható a net, viszont azt írták ott vérképzőrendszeri probléma is okozhatja ezt, vérzékenység, vérszegénység, vagy akár trombózis, ami nem lehetséges esetemben, mert az nagyon nagy fájdalommal jár. Nagymamám lábát amputálták kezeletlen mélyvénás trombózis miatt, nehezen értem miért nem ment dokihoz a hatalmas fájdalom miatt.
22 éves lány vagyok, gyógyszert nem szedek, egyetemista vagyok, sokat stresszelek és valószínű nem eszem elég vitamint. Sajnos a mai világban muszáj bevinni külön mert semmiben sincs elég. Amúgy magnéziumot azt mindig szedek, mert ha nem, akkor hiánytüneteim vannak. Izomgörcsök, szapora szívverés, idegesség stb. Kalciumot is szoktam szedni meg C-vitamint, habár azt ritkábban, lehet az a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!