Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ma pontszerű bevérzéseket...

Ma pontszerű bevérzéseket találtam a combomon, amik tegnap még nem voltak itt, háziorvost elég elsőre felkeresni?

Figyelt kérdés

Így néznek ki.

[link]

Sajnos általában vérképzőrendszeri probléma okozza, ahogy utánanéztem. :( Remélem, hogy nem leukémia.

Tegnap és ma is olyan álmos vagyok. Lehet összefügg a kettő.:(

2018. dec. 6. 18:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Figyelj ezt a kerdest hanyszor teszed meg fel? Par napja volt ugyan ez. Ott irtak hogy ne magadnak allits diagnozist. Miert kell 20x kitenni egy kerdest? Menj orvoshoz mi nem vagyunk azok! Es nem az internetre kell hallgatni mert az ugyis valami ilyesmit dob ki. Mindenki irta neked hogy menj orvoshoz erre mindig itt irod ki.
2018. dec. 6. 19:11
 2/13 anonim ***** válasza:
55%
Melyik részed az, ami a képen van? Mert amúgy elég csúnya. Mintha ki lenne kaparva, vagy mi.
2018. dec. 6. 20:09
 3/13 anonim ***** válasza:
55%
Lehet megnyomódott. Gondolom nem szedsz még gyógyszereket, mert azok tudnak ilyet okozni. Nekem is vannak ilyen apró kis pöttyök, bevérzések, de a doki azt mondta ez nem érdekes. Azért menj el a háziorvosodhoz és nézzen rá! Szerintem nem súlyos baj, ne idegeskedj rajta.
2018. dec. 6. 21:33
 4/13 anonim ***** válasza:
52%
Te vagy a taplo paraszt hogy azthiszed leukemiad van. Ugyan ez volt kiirva par napja es akkor is azt irtad hogy te mennyire faradekony vagy illetve a combodon voltak kiutesek allitasod szerint. Es hogy jossz ahhoz hogy ilyet mondj ram? Akkor te is az vagy ha en is. Erdekes tudod hogy szo szerint ez volt kiirva. Menj orvoshoz es kesz! Azthiszed majd mi tudjuk mi a bajod? Te jo eg leukemia tudod egyaltalan milyen betegseg az? Orulj ha nem vagy leukemias ilyenekre gondolnod sem kellene.
2018. dec. 6. 22:10
 5/13 anonim ***** válasza:
Szia ez tenyleg csunya, szedsz gyogyszert? Betegseged van ? Lehet talan az okozza de nem biztos. Menj dokihoz ha van mod ra :(
2018. dec. 6. 22:13
 6/13 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy? Fiu lany? Nem mindegy, altalaban csajoknal van es akkor ha szednek valamit vagy etkezesed milyen lehet az vagy talan kicsipte a hideg?
2018. dec. 6. 22:13
 7/13 anonim ***** válasza:
Hihetetlen hogy valakinek baja van es a neten keres megoldast. A google ilyen teren nem tul megbizhato szerintem sok sok oka lehet de a biztos az lenne ha orvoshoz fordulnal! Mi tenyleg nem tudjuk neked megmondani mi a bajod, igazuk van a tobbieknek nemhinnem en sem hogy leukemia. Az egy komoly betegseg. Sajnos volt rokonom aki az volt es nala nem igy kezdodott. De visszavezetes keppen tenyleg jol irjak van betegseged? A pajzsmirigyeseknel veszelyesebb nincs ilyen problemad? Szedsz barmit ami eros?
2018. dec. 6. 22:18
 8/13 anonim ***** válasza:
A leukemia nem igy kezdodik :'D
2018. dec. 6. 22:22
 9/13 A kérdező kommentje:

Továbbra is 1-es figyelj, te írtad, hogy volt pár napja egy ilyen kérdés. Én csak arra reflektáltam, hogy NEM, NEM ÉN VOLTAM. FOGALMAM SINCS, KINEK A KÉRDÉSE VOLT. És igen, taplóság ilyennel letámadni, hogy minek írok ki kérdést még egyszer, mikor semmi közöm ahhoz a személyhez. Utálom az ilyesmit nagyon, nem muszáj ám válaszolni.

És sajnos van, hogy a leukémia tünete a bevérzés. Előfordul az is, hogy lassan alakul ki a betegség és például "csak" ilyen tünetei vannak eleinte. Nagypapám bátyjánál is ez volt a helyzet. Meg is halt.

De am ja, nem megbízható a net, viszont azt írták ott vérképzőrendszeri probléma is okozhatja ezt, vérzékenység, vérszegénység, vagy akár trombózis, ami nem lehetséges esetemben, mert az nagyon nagy fájdalommal jár. Nagymamám lábát amputálták kezeletlen mélyvénás trombózis miatt, nehezen értem miért nem ment dokihoz a hatalmas fájdalom miatt.

22 éves lány vagyok, gyógyszert nem szedek, egyetemista vagyok, sokat stresszelek és valószínű nem eszem elég vitamint. Sajnos a mai világban muszáj bevinni külön mert semmiben sincs elég. Amúgy magnéziumot azt mindig szedek, mert ha nem, akkor hiánytüneteim vannak. Izomgörcsök, szapora szívverés, idegesség stb. Kalciumot is szoktam szedni meg C-vitamint, habár azt ritkábban, lehet az a baj.

2018. dec. 6. 22:36
 10/13 anonim ***** válasza:
Figyelj igaza van az egyesnek mert tenyleg van egy ugyanilyen kerdes a neten ugyanezekkel a dolgokkal amiket te irtal meg szep hogy azthitte es hisszuk hogy te irtad ki megegyszer de ezt most hagyjuk. A vitaminokat szedd is azok nem befolyasolnak semmit az csak jo. Igazabol tenyleg orvoshoz kellene fordulnod mert sok mindentol lehetnek ilyen tuneteid. Es tenyleg a pajzsmirigyeddel minden oke? Azzal regen sem voltak bajok? Lelki problema van esetleg? Es voltal mar vele valami kivizsgalason? Bocsi a sok kerdesert de probalom osszerakni tenyleg az e
2018. dec. 6. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!