Mindig álmos vagyok, nem vérnyomás, nem cukorszint, nem pajzsmirigy, nem vitamin szint. Mi lehet?
Figyelt kérdés
Nem vagyok vérnyomás bajos,se cukros, se pajzsmirigy, se vérszegény, se vasszegeny. 6 órát ha 8 órát alszok akkor is fáradt vagyok. Kétnaponta edzek. 26/f mi lehet milyen irányba menjek?
Köszönöm előre is!
2018. dec. 4. 21:57
1/9 anonim válasza:
Nézz utána, mi befolyásolja a szervezet melatonin-szintjét.
2/9 anonim válasza:
Az alvás fázisaiddal van baj ? Meg kéne nézetned lehet az egyik fázis nem megy normálisan végbe és ennek a pótlása viszi az energiád.
3/9 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok, de már beletörődtem. Napi 3 kávéval túlélem a napokat.
23/L
4/9 anonim válasza:
Szerintem valamilyen tápanyaghiány lehet az ok!
5/9 anonim válasza:
Nem jnalmas a munkad? En akkor voltam igy,amikor nagyon unalmas munkam volt es nagyon kellemetlenek voltak a kollegak.
N
6/9 A kérdező kommentje:
Nem nem unalmas a munka.
Nem kávézok, nem tesz jót a gyomromnak.
Alvás fázist hogyan nézzem meg? Ahol olvastam ott be kell feküdni kórházba azt meg nem akarom.
Miféle tápanyag hiány? Eszek minden gyümölcs zöldség félét, c vitamint pótlom csak napi 500mg. Megvan az étrendem.
2018. dec. 5. 03:47
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2018. dec. 5. 03:48
8/9 anonim válasza:
Igen sajnos ahhoz be kell feküdni :D de érdemes mert ha káros hullámaid vannak beleőrülhetsz
9/9 anonim válasza:
Hormonprobléma lehet a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!