Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Napi 5-6 Rubopfen sok hetekig...

Napi 5-6 Rubopfen sok hetekig szedni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen 2 hete beteg az egész család, tiszta láz mindenki...

Valakitől folyton elkapom.

Szeptember óta kb. 10 csomaggal azaz kb. 200 lázcsillapítót szedtem be. Nem tudom, ez mennyire káros, de már elegem van ebből az egészből, el akarok költözni.

2018. dec. 4. 21:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem normális, hogy úgy szeded a lázcsillapítót, mint a cukrot. Arról nem beszélve, hogy tönkre fog menni májad. Csak akkor szabadna bevenni, ha már nagyon muszáj, egyébként hagyni kell hogy dolgozzon a szervezet. El nem tudom képzelni, hogyan lehetne indokolt 3 hónap alatt 200 tabletta bevétele. Inkább az immunerősítésen dolgozz, és vizsgáltasd ki magad. Ha pedig még nem vagy 18, sürgősen beszélj a szüleiddel.
2018. dec. 4. 21:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Tönke fog menni a májad! A paracetamol ugyanis kinyirja a májat. Én csak 4 napig szedtem napi 4-5 öt, közben volt egy vérvizsgálatom, az orvosom ledöbbent mikor meglátta az eredményt,azt mondta az értékeim alapján olyan mintha haldokolna a májam...és ez akkor a paracetamol hatása volt, nincs gond a májammal.
2018. dec. 4. 21:41
 3/8 A kérdező kommentje:

Különben suliban sem lettem volna az évben.

Valamelyik családtagomtól elkapom...

2018. dec. 4. 22:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Inkább immunerősítésre költenél. Nem kell ám minden szarra gyógyszert szedni.
2018. dec. 5. 09:29
 5/8 A kérdező kommentje:

Ma is egész nap lázas voltam...

Aszem a negyediknél tartok...

2018. dec. 5. 18:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Hány fokos testhőnél veszel be gyógyszert?
2018. dec. 5. 19:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Szeptember óta lázas vagy? Ez nem normális. Orvos látott?
2018. dec. 5. 21:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez "beteges" drogfüggés lehet, mert Rubofen egyébként semmi bajt nem orvosol a hőcsökkentés mellett, viszont a májat tönkreteszi.
2019. jan. 7. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!