Ki hogy élte meg az MRI vizsgálatot, mennyire volt bezártságérzetetek?
Figyelt kérdés
2018. dec. 1. 17:35
1/6 anonim válasza:
Semennyire
Egyébként unalmas volt, meg hangos
2/6 anonim válasza:
Nem volt semmi problémám vele, igaz, nekem a térdem miatt kellett, így a fejem ugye kint volt. Nem tudom Magyarországon hohy megy, én külföldön élek, itt engedik, hogy valaki melletted legyen, ha félsz
3/6 anonim válasza:
Mielőtt betoltak, behunytam a szemem, és végig becsukva tartottam, így nem érzékeltem a bezártságból semmit. Amúgy olyan volt mint egy industrial techno party.
4/6 anonim válasza:
Én már 2-szer is voltam koponya MRI-n, egyszer 13 évesen, egyszer 23 évesen. Az elsőn sem izgultam, a másodikat pedig kifejezetten unalmasnak találtam, tudtam hogy felesleges az egész. A végére már eléggé fáztam, erősen ment a légkondi, úgyhogy érdemes úgy öltözni. A testvérem is volt egyszer, ő kifejezetten relaxálónak találta.
5/6 anonim válasza:
Azért nem teljesen bezárt. Én nagyon féltem tőle, de semmit sem lehet érezni. Hangosan kopog, és berreg, de adtak fülvédőt, és így nem volt túl hangos. Unalmas kicsit, de relaxáló érzés. Mozogni nem szabad. Nekem koponya MRI vizsgálat volt. Körülbelül 10 percig tartott.
6/6 anonim válasza:
Abszolút nem, csaj zajos meg hideg. Adtak volna takarót, de nem kértem, nem gondoltam, hogy ennyire hűvös lesz ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!