Valami fekete lyukszerüség van a sarkamon. Van valakinek valami ötleteh mi lehet?
Figyelt kérdés
Már vagy kéthete van a lábamon előte bőrkeményedés volt hirtelen a semmiből. Már otthagytam a gyárat ahol közös munka cipők voltak .
Forduljak ezzel orvoshoz vagy mit csináljak magától elmúlik előre is köszönöm a válaszokat.
2018. nov. 22. 15:52
1/4 anonim válasza:
Nem múlik el magától. Valami bekerült a bőr alá, mint egy szálka. Jól fel kellene áztatni a sarkadat, és kipiszkálni onnan.
2/4 anonim válasza:
Bőrgyógyász vagy sebész.
Nekem is volt pár éve,ne piszkáld,terjedhet.
Azt hiszem szemölcs volt.Ne félj,de lehet hogy ha nem múlik el,(nekem nem múlt,hiába írtak fel rá bármit)
akkor kivágják.
Nem fáj,kapsz hozzá érzéstelenítőt,gyorsan gyógyul
3/4 anonim válasza:
Gyógypedikűröst keress fel , az hatékony gyors . A közös cipőzés bevezetése baromság volt .
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2018. nov. 24. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!