Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » SOS! Véres köhögés?

SOS! Véres köhögés?

Figyelt kérdés
Ma és tegnap egész nap fájt a hátam bár mostanára kezdett elmúlni. Főleg hajoláskor fájt a hátam amúgy annyira nem. Picit meg is fáztam ezért köhögtem sokat bár elég sokszor erőltettem. Egyszer csak ahogy egy zsepire kiköptem egy nagyon pici helyen (1-2 mm)-nyi helyen egy piros pontot láttam. Mivel el tudtam kenni ezért gyanítom vér lehetett. Azóta kohogtem még eroltettem is picit de egyszer se láttam vért és amúgy alapból a kepet színe normális volt csak a zsepin a pötty volt piros. Lehet számító hogy előtte túrtam az orrom (rossz szokás de otthon néha szoktam). Mivel hipochonder vagyok eléggé ez most nem hiányzott. Szerintetek mennyi kell komolyra gondolnom? 20/F

2018. nov. 18. 20:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Rendben Köszi a választ! Amúgy azért mert a délelőtti hátfájáson kívül ami estére el múlt semmi más bajom nem volt mostanában. De tényleg köszönöm mindenkinek! Itthon is mindenki azt mondja nyugodjak meg lehet csak az erőltetés miatt vagy esetleg felsérthettem az orromban egy hajszál eret. Mert amúgy maga a piros pötty is teljesen frissnek tűnt és nem is szintezte el a köpetet mert elkenni is alig tudtam.
2018. nov. 18. 21:45
 12/14 Ypszilon1980 ***** válasza:
Lehet komoly baj is, de egyelőre tekintheted annak, hogy megerőltetted a torkod a köhögés miatt.
2018. nov. 19. 14:37
 13/14 A kérdező kommentje:
A hátfájás on már teljesen elmúlt es azóta semmilyen vert nem láttam pedig mar ahányszor kohogtem koptem egyet... remelem tényleg semmi. Orvoshoz sajnos Zh-k miatt nem tudtam menni
2018. nov. 19. 16:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát, kívánom, hogy ne legyen komoly baj, de ennyit nem ér az egészséged? Ne legyél már a tanulás hősi halottja...
2018. nov. 19. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!