Leeshetett a vércukrom? Megijedtem.
Jó estét!
Ma délután - és már nem első alkalommal - rosszul éreztem magam. Alapból vékony testalkatom van ,így könnyebben leeshet a cukrom.
Nagyon rossz volt ma, éppen hazafele utaztam suliból, majd szorongás érzés jött rám, izzadtam, szédültem mire eszembe jutott, hogy kb 3-4 órája nem ettem semmit, mert semmi időm nem volt. Nagyon beijedtem tőle, kellemetlen volt, igyekeztem minél előbb hazaérni. Olyan volt mint valami pánikroham. A kettő hasonlít egymáshoz? Csak mert nekem ez tényleg nem az első volt
17/F
Az a gond anno azt mondta nekem doki, hogy a vékonyságomból kifolyólag sokkal könnyebben leeshet nekem, mint egy "átlag embernek" és fokozottan ügyelnem kell rá.
Egyébként így a belső remegésről, volt már, hogy konkrétan remegett a kézfejem, illetve ez a szorongás érzés hasonló nálam, mint egy belső remegés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!