Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagynak számít ez a vesekő?

Nagynak számít ez a vesekő?

Figyelt kérdés

1 hete csipett, egett a vizeletem, 3 napja fajt a hatam kozepe. Elmentem hat urologushoz aki azt mondtam kisebb vesekő(3mm) es nehany kisebb.

Mit varhatok?

3 mm es kovel mit tudok tenni?

Ha iszok sok folyadekot vagy sokat mozgot akkor kijohet fajdalommentesen vagy mit varhatok?

Mikor az orvos mondta hogy nem rakos vagyok ne izguljak akkor annyira orultem hogy nem is kerdeztem semmit...

Velemenyeket, tapasztalatokat varok.

Koszonom

29/f

2018. nov. 5. 21:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj vissza az orvoshoz, és kérdezz rá mi a teendő? Sokat kell inni, és úgy tudom van valami csepp is rá amit a patikában lehet kapni.
2018. nov. 5. 22:57
 2/5 anonim ***** válasza:

ugyan már csepp!! :D

flabélos.

a 3 mm az semmi.

egy centinél is nagyobb is kijött már nekem.

flabélos!!

2018. nov. 6. 00:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 6mm hosszu és 2 cm széles. Szerinted az kijön? A doki azt mondta nekem h nem lehet már akkorat kipisilni mert túl hosszú. Ráadásul két hete tompán fáj is. Azt mondta ha belázasodok akkor Dupla J-t kell feltenni. Aztán kötörés ha az is sikertelen akkor percutan műtét. Annyira félek hogy elakad. Bár kitudna jönni 😥 nagyon félek. Rettenesesen
2018. nov. 8. 22:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Elirtam a méretét. 6mm hosszu es 2mm széles. Nem centis hanem mm-es.
2018. nov. 8. 22:04
 5/5 A kérdező kommentje:

Hat igen, az mar nagynak szamit gondolom.

Hat en most lrkopogom, miota orvosnal voltam nem faj.

Naoi 2 litert megiszok meg mozgok.

Szerintem nekem a csoki miatt jott ki.

Egy nap 2-3 tablaval is megbirok enni es olvastam hogy a csoki is livalthat ilyet.

Most abbahagytam az eveset es varok.

Neked meg drukkolok hogy rendben menjen minden, es ne fajjon :)

2018. nov. 8. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!